Βίκυ Κάβουρα – Ευαγγελία Αραβανή: Στο ίδιο πλατό η... πρώην και η νυν του Οικονομόπουλου

Η νέα σύντροφος του Νίκου Οικονομόπουλου, η Ευαγγελία Αραβανή, και η πρώην, η Βίκυ Κάβουρα, θα συναντηθούν στο πλατό του talent show. ...

A+ A-

Η νέα σύντροφος του Νίκου Οικονομόπουλου, η Ευαγγελία Αραβανή, και η πρώην, η Βίκυ Κάβουρα, θα συναντηθούν στο πλατό του talent show.


Ο λόγος για το «Dancing with the stars»! Η πρώην και η νυν σύντροφος του διάσημου καλλιτέχνη, αναμένεται να συναντηθούν στον έκτο κύκλο του talent show που θα αρχίσει στα τέλη του μήνα. 

Η Ευαγγελία Αραβανή θα είναι η παρουσιάστρια του show και η Βίκυ Κάβουρα, συζητά με την παραγωγή και βρίσκεται κοντά στη συμφωνία για να διαγωνιστεί. 

Η πρώτη ζει τον έρωτα στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου τους τελευταίους μήνες, ενώ η δεύτερη υπήρξε σύντροφός του για ενάμιση χρόνο στο παρελθόν και μάλιστα ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη!

Αν, τελικά, κλειδώσει η συμμετοχή της Βίκυς στο σόου του ΑΝΤ1, του οποίου οικοδέσποινα είναι η Ευαγγελία, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα διαμορφωθούν οι σχέσεις των δύο κυριών που αγάπησαν -σε διαφορετική χρονική στιγμή, βεβαίως- τον ίδιο άνδρα!
ΠΗΓΗ

Δείτε επίσης

Lifestyle 3351666278307641829

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item