Μωράκι αγκαλιάζει τη μητέρα του στο πρόσωπο, αμέσως μετά τον τοκετό. Δείτε το υπέροχο βίντεο!

Ένα νεογέννητο μωρό στη Βραζιλία καταγράφηκε τις πρώτες στιγμές μετά την έλευσή του στη ζωή να αγκαλιάζει τη μητέρα του με μοναδικό τρ...

A+ A-

Ένα νεογέννητο μωρό στη Βραζιλία καταγράφηκε τις πρώτες στιγμές μετά την έλευσή του στη ζωή να αγκαλιάζει τη μητέρα του με μοναδικό τρόπο, τέτοιον που πλέον το βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου.
Η 24χρονη μητέρα γέννησε το κοριτσάκι της με καισαρική και οι γιατροί κατέγραψαν σε βίντεο την πρώτη «γνωριμία» τους.
Αμέσως μετά τον τοκετό η μικρή, που πήρε το όνομα «Αγκάτα» τοποθετήθηκε, από τις μαίες, στο πλάι του προσώπου της μητέρας, ενώ εκείνη ήταν ακόμα ξαπλωμένη στο κρεβάτι του χειρουργείου.
Η αντίδραση της μικρής ήταν εντυπωσιακή. Χωρίς καν να μπορεί βεβαίως να ανοίξει τα μάτια της, άπλωσε το χεράκι της και χάιδευε απαλά το πρόσωπο της μητέρας της. Για την ακρίβεια η μικρή αγκάλιασε τη μαμά της, η οποία είχε επίσης κλειστά τα μάτια της.
Η νεαρή μητέρα περιέγραψε τη στιγμή ως «αξιολάτρευτη» και τόνισε ότι, «το ιατρικό προσωπικό ήταν υπέροχο και μείναμε έκπληκτοι με τον τρόπο που αντέδρασε η μικρή, αφού δεν πίστευαν το πόσο τρυφερή ήταν μαζί μου».
Ο τοκετός έγινε στις αρχές του περασμένου Απριλίου στη Βραζιλία και το βίντεο βγήκε πριν από λίγες μέρες στη δημοσιότητα, για να κάνει πλέον το γύρο του κόσμου..

Δείτε επίσης

Διάφορα 6785385858647501639

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item