Τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 7 Ιανουαρίου

Σήμερα δίνουμε τις καλύτερες  ευχές  μας στο  Γιάννη  και την  Ιωάννα ! Επιπλέον, όσοι ανήκουν σε Ζώδια της   Φωτιάς  και του  Αέρα , ...

A+ A-

Σήμερα δίνουμε τις καλύτερες ευχές μας στο Γιάννη και την Ιωάννα! Επιπλέον, όσοι ανήκουν σε Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, απολαμβάνουν ξαφνικά μηνύματα και απρόσμενη χαρά με το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, αλλά και τα Ζώδια της Γης και του Νερού, που διεκδικούν αποτελεσματικά στόχους και όνειρα και με την βοήθεια της τυχερής Συνόδου Άρη-Δία, τα κατακτούν!

ΚΡΙΟΣ

Να προσέχεις αρκετά, Κριέ, σε οικογενειακά σου ζητήματα. Διατρέχεις κίνδυνο λανθασμένης εκτίμησης λόγω παρανόησης πληροφοριών και αρνητικής αναμετάδοσής τους. Συντήρησε την αυτοπεποίθησή σου και οργάνωσε νέους τρόπους δράσης για την επίτευξη των στόχων σου. Απόφυγε να ξεκαθαρίσεις διλήμματα που σε απασχολούν τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μερικά πράγματα που σε κούραζαν μέχρι τώρα στη σχέση σου, Κριέ, θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και με τον ερωτισμό που έχεις, σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δυναμικότητά που δείχνεις στη δουλειά σου, Κριέ, είναι μεγάλη. Σήμερα προσπάθησε να ξεκουραστείς, ώστε από αύριο να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά θέματα, θα πας αρκετά καλά, αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει να κάνεις και λίγη οικονομία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η τύχη σου επιφυλάσσει μεγάλες χαρές, Ταύρε, που δεν τις περίμενες. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις θετικά το ερχόμενο διάστημα, για να θέσεις νέους στόχους και πρόγραμμα, πάνω στο οποίο θα τους πραγματοποιήσεις. Η αισιοδοξία και η καλή σου διάθεση βοηθούν τη μελλοντική σου εξέλιξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε να δείξεις τα αισθήματα σου στο ταίρι σου, Ταύρε, και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις πολύ όμορφα μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Ταύρε, έχεις αρκετό άγχος για να καταφέρεις τους στόχους σου, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, καλό είναι να ηρεμήσεις λίγο, αφού έχεις ανάγκη από ξεκούραση. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις, αλλά κάνεις προσπάθειες για να βγεις από το αδιέξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Βρίσκεσαι σε μία συνεχόμενη υπερένταση, Δίδυμε, πολλά προβλήματα σε ταλαιπωρούν και οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές. Χρειάζεσαι ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα, όπου θα θέσεις προτεραιότητες, διαφορετικά θα νιώσεις έντονη πίεση που θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τις καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου, Δίδυμε. Πέρασε τη μέρα σου χαλαρά και ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, δε νομίζεις ότι πρέπει να κάνεις κάτι πιο ανάλαφρο και ξεκούραστο; Στα οικονομικά σου, έχεις αρκετό άγχος για να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες που σα απασχολούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δυσάρεστες εκπλήξεις, Καρκίνε, σε περιμένουν αυτό το διάστημα. Μην χάνεις το θάρρος σου όμως και προσπάθησε να παραμείνεις σταθερός στο πρόγραμμά σου. Η δημιουργικότητά σου μπλοκάρεται προσωρινά από την κακή σου διάθεση. Προσοχή στις διαπραγματεύσεις σου! Κάνε υπομονή, οι αναποδιές είναι παροδικές και σύντομα υποχωρούν χωρίς επιπτώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά με το ταίρι σου, Καρκίνε, χωρίς να αναφερθείς σε συζητήσεις που μπορεί να σε κουράσουν ψυχικά. Σε σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω που σε επηρεάζει θετικά, πολύ γρήγορα θα έρθει αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου, Καρκίνε, πολλά θέματα που σε άγχωναν θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Σήμερα, φρόντισε να ξεχαστείς από θέματα δουλειάς και να ηρεμήσεις από το άγχος της καθημερινότητας. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

ΛΕΩΝ

Αντιθέσεις σε σχέσεις με ανωτέρους, Λέων, σε φέρνουν σε δύσκολη θέση και σου ζητείται να πάρεις αποφάσεις για τη μελλοντική σου εξέλιξη. Απόφυγε να το κάνεις τώρα που οι πλανήτες δεν ευνοούν τη λήψη θετικών αποφάσεων. Περίμενε λίγο μέχρι να σιγουρευτείς για την εξέλιξη των καταστάσεων, αφού το σκηνικό που προσεχώς θα δημιουργηθεί, θα παραμείνει για αρκετό καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε, Λέων μου, ό,τι έχεις να πεις στο ταίρι σου να το αφηγηθείς ήρεμα και χαλαρά, ώστε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που τα άστρα δείχνουν ότι μπορεί να έρθουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Λέων, έχεις βρει πολύ καλές λύσεις για να βελτιωθεί. Σήμερα, προσπάθησε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς και να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου σήμερα, πρέπει να μην κάνεις καθόλου έξοδα, διότι την τελευταία περίοδο έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εντάσεις και τεταμένο κλίμα, δείχνουν τ’ άστρα σήμερα, Παρθένε μου, με ξαφνικές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο. Διατήρησε την ψυχραιμία σου, για να αποφύγεις ρήξεις με αγαπημένα πρόσωπα. Η επίτευξη των στόχων σου καθυστερεί και σε έχει κουράσει. Δείξε υπομονή και η θετική εξέλιξη δε θα αργήσει. Θυμήσου να μην κουράζεσαι, αφού σωματικά βρίσκεσαι σε ικανοποιητικά μεν επίπεδα, αλλά έχεις παραμελήσει τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Παρθένε, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχαστείς λίγο από το άγχος που μπορεί να έχεις με άλλες υποθέσεις που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου έχεις καταφέρει πάρα πολλά, Παρθένε μου, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να αποφορτίσεις το μυαλό σου από όλα αυτά που σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση κι εσύ συνεχίζεις να ψάχνεις νέες πηγές εσόδων.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετές δυσκολίες αντιμετωπίζεις σε οικογενειακό επίπεδο, Ζυγέ μου. Μία κατάσταση σε απογοητεύει και σε κουράζει. Χρησιμοποίησε τη διαίσθησή σου, για να ξεκαθαρίσεις μία ασάφεια που υπάρχει. Συγκεντρώσου στην επίτευξη των στόχων σου και τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν, προσφέροντάς σου μεγάλες ικανοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου δεν πάει άσχημα, Ζυγέ. Απόφυγε σήμερα να αναφερθείς στο ταίρι σου για ζητήματα που μπορεί να μην το αφορούν και να το κουράζουν. Σε σένα, που κάνεις ακόμη συντροφιά με τη μοναξιά, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές, για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν και στρώνουν. Σήμερα, φρόντισε να ξεκουραστείς από το άγχος της εβδομάδας. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι να ακολουθήσεις ένα πλήρες πρόγραμμα για τις εκκρεμότητες που έχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κακή σου ψυχολογία, Σκορπιέ, δε βοηθάει καθόλου στην αξιοποίηση των ευκαιριών που σου παρουσιάζονται. Οι αναποδιές είναι παρελθόν και όσο γρηγορότερα το συνειδητοποιήσεις αυτό, τόσο ευκολότερα θα βελτιωθεί η διάθεσή σου, καταφέρνοντας να βρεις τον ενθουσιασμό που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου δεν πάει άσχημα, Σκορπιέ, αλλά φρόντισε να μη δυσκολέψεις τα πράγματα. Μην έχεις, κάποιες φορές, παράλογες απαιτήσεις

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, Σκορπιέ. Σήμερα που είναι Κυριακή, ξεκουράσου, διότι στην εβδομάδα που έρχεται έχεις να κάνεις πάρα πολλά. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σοβαρά προβλήματα, Τοξότη, σε απασχολούν και νιώθεις μεγάλη πίεση. Δώσε βάρος στη συνέπεια του προγράμματός σου και εάν καταφέρεις να το τηρήσεις με σοβαρότητα, οι ικανότητές σου θα βρουν ανταπόκριση εκεί που πρέπει. Η ζωή σου, να ξέρεις, θα παρουσιάσει συνολική βελτίωση, εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου, Ταύρε, και να κάνεις τις προτάσεις σου που είναι σίγουρο ότι θα το κάνουν πολύ χαρούμενο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Τοξότη, θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά πράγματα, αλλά σήμερα φρόντισε να ξεχαστείς λίγο και να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα, αλλά μην ξεχνάς τις εκκρεμότητες που έχεις να τακτοποιήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κατάσταση βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, Αιγόκερε, και θα χρειαστείς συγκέντρωση, λογική και μεγάλη συνέπεια για να μπορέσεις μέσα στο τεταμένο κλίμα να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που απομένουν. Διεκδίκησε με έξυπνο τρόπο και συμμάχησε με τα κατάλληλα άτομα. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πλανήτες, Αιγόκερε, θα σου δώσουν πολλές ιδέες, ώστε να μιλήσεις με το ταίρι σου για να κάνεις ιδανική την σχέση σου. Για σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σου ανεβάσει τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό και η γνωριμία που θέλεις δε θα αργήσει να έρθει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου, Αιγόκερέ μου, έχεις καταφέρει πολλά πράγματα. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεχαστείς από όλα αυτά που μπορεί να σε αγχώνουν στην καθημερινότητά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή πορεία και πολύ σύντομα θα αρχίσεις να έχεις και αύξηση των εσόδων σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ερχόμενο διάστημα, Υδροχόε μου, η δυναμικότητά σου θα βρίσκεται σε κορύφωση και η θετική σου ενέργεια θα σκορπίζει λάμψη παντού! Πιθανόν, κάποιες μικρές καθυστερήσεις να σου φέρουν προσωρινό εκνευρισμό. Μη δώσεις μεγάλη σημασία, αφού δε θα υπάρξει ουσιαστικό πρόβλημα, ενώ αντίθετα πολύ σύντομα η κατάσταση θα βελτιωθεί θεαματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, Υδροχόε, μπορούν να πάνε και καλύτερα, αν προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να εξωτερικευτείς περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, Υδροχόε, απόφυγε να μπεις στη διαδικασία να ασχοληθείς πάλι με τα θέματα της δουλειάς σου. Φρόντισε να ξεχαστείς λίγο και να χαλαρώσεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να παρασυρθείς σε πάρα πολλά έξοδα.

ΙΧΘΥΣ

Στον οικογενειακό σου κύκλο, Ιχθύ, αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν στις επιδιώξεις σου και παράλληλα επιμένουν να κατευθύνουν το προσωπικό σου κομμάτι εξέλιξης. Ξεκαθάρισε έγκαιρα τη θέση σου, με ήρεμο και ευγενικό τρόπο, πριν έρθεις στη δύσκολη (αλλά απαραίτητη) θέση να δημιουργήσεις ολοκληρωτική ρήξη, προκειμένου να περιφρουρήσεις τις συναισθηματικές σου επιλογές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα, Ιχθύ, να περάσεις χαλαρά και ήρεμα με το ταίρι σου, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε καταπιέσουν ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καλό θα είναι σήμερα που είναι Κυριακή, Ιχθύ μου, να ξεχάσεις λίγο την πίεση των επαγγελματικών σου και να περάσεις όμορφα και χαλαρά. Βάλε προγραμματισμό σε σχέση με τα οικονομικά σου, αφού για άλλη μια φορά θα παρασυρθείς σε έξοδα.

Δείτε επίσης

Ζώδια 70052609985916344

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item