Λάρισα: Εκρηξη σε διαμέρισμα - Στο νοσοκομείο μητέρα και το μόλις 7 ημερών παιδί της [εικόνες]

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής σε πολυκατοικία στη Λάρισας, όταν σημειώθηκε έκρηξη σε γκαζάκι μέσα σε διαμέρισμα. Α...

A+ A-

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής σε πολυκατοικία στη Λάρισας, όταν σημειώθηκε έκρηξη σε γκαζάκι μέσα σε διαμέρισμα.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν τόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας όσο και το ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο.
Η έκρηξη σημειώθηκε σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου αλλά προκλήθηκαν πολλές υλικές ζημιές, τόσο στο συγκεκριμένο διαμέρισμα όσο και σε διαμερίσματα άλλων ορόφων της πολυκατοικίας.
Στο διαμέρισμα ζει ένα ζευγάρι με τα δύο του παιδιά και σύμφωνα με το onlarisa.gr από δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί καθώς κανείς τους δεν ήταν κοντά στο σημείο που σημειώθηκε η έκρηξη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε καλή κατάσταση μεταφέρθηκαν στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, τόσο η μητέρα όσο και τα δύο της παιδιά, το ένα μάλιστα ηλικίας μόλις 7 ημερών.
Στο σημείο βρίσκονται μέχρι αυτή τη στιγμή τόσο η αστυνομία όσο και 2 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 5 άνδρες, προκειμένου να υπάρξει καταγραφή των ζημιών, ενώ έχει αναστατωθεί πό την έκρηξη και τα αποτελέσματά της ολόκληρη η περιοχή.
Πηγή- Φωτογραφίες: onlarissa.gr

Δείτε επίσης

Ελλάδα 4540484567802675732

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item