Σαλαμίνα: Σοκάρει ο άγριος βιασμός 7χρονης από τον πατέρα της.

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά τη σύλληψή του, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, ο πατέρας που κατηγορείται ότι βίασε με απίστευτη αγριότητα...

A+ A-

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά τη σύλληψή του, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, ο πατέρας που κατηγορείται ότι βίασε με απίστευτη αγριότητα την 7χρονη κόρη του.
Η συγκλονιστική υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το παιδί μεταφέρθηκε στο «Αγλαΐα Κυριακού» με ακατάσχετη αιμορραγία στα γεννητικά του όργανα.
Η μητέρα του παιδιού που ζει στη Σαλαμίνα είχε επισκεφθεί προηγουμένως τον παιδίατρο του νησιού ο οποίος έκρινε ότι έπρεπε άμεσα να μεταφερθεί στην Αθήνα.
Στο νοσοκομείο ακόμη και οι γιατροί σοκαρίστηκαν. Ο Διευθυντής της παιδοχειρουργικής μονάδας του Αγλαΐα Κυριακού έκανε καταγγελία και οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την έρευνα δεν άργησαν να οδηγηθούν στον 36χρονο πατέρα της μικρής ο οποίος βίαζε το παιδί όταν η γυναίκα του έλειπε από το σπίτι.
Αυτό που έχει προκαλέσει οργή είναι το γεγονός πως ενώ το παιδί ήταν στο χειρουργείο, ο διεστραμμένος πατέρας με τις ανώμαλες ορέξεις είχε το θράσος να πάει στο νοσοκομείο για να ρωτήσει για την κατάσταση της κόρης του. Έπαιζε θέατρο, παριστάνοντας τον στοργικό πατέρα που ανησυχεί για το σπλάχνο του.

Δείτε επίσης

Ελλάδα 2741444713360552096

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item