Τι λένε τα ζωδια για το Σάββατο 6 Ιανουαρίου

Σήμερα, των Φώτων, η  Σελήνη σε Τρίγωνο με Ήλιο και Αφροδίτη , μας βγάζει τον καλύτερο και πιο  συναισθηματικό  μας εαυτό! Ειδικά   τα...

A+ A-

Σήμερα, των Φώτων, η Σελήνη σε Τρίγωνο με Ήλιο και Αφροδίτη, μας βγάζει τον καλύτερο και πιο συναισθηματικό μας εαυτό! Ειδικά τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ουδεκαημέρου, περνούν το πρώτο Σάββατο του 2018 με τον πιο γλυκό και αγαπησιάρικο τρόπο!

ΚΡΙΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό, Κριέ, ευνοεί νέες γνωριμίες, μετακινήσεις και συζητήσεις με υψηλότερα ισταμένους. Συγκεντρώσου στις επιδιώξεις σου και παράμεινε με σταθερότητα στο πρόγραμμά σου. Οι ιδέες σου βρίσκουν ανταπόκριση από τους πλανήτες, χαρίζοντάς σου ικανοποιήσεις. Να είσαι αισιόδοξος για το μέλλον, που προμηνύεται ευχάριστο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με το ταίρι σου, Κριέ, θα είναι πολύ καλή. Μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα, αφού ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, το μόνο σίγουρο είναι, ότι και πάλι θα ρίξεις πολύ κόσμο στα πόδια σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σήμερα, Κριέ, καλό θα είναι να κινηθείς αργά και σταθερά. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Στα οικονομικά θέματα, θα πας αρκετά καλά, αρκεί να σχεδιάσεις τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις τη σχετική οικονομία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η οικογένεια ενισχύεται, Ταύρε, από τις πλανητικές θέσεις, τα ζητήματα του σπιτιού επιλύονται με θετικό τρόπο και βελτιώνονται οι στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οι λύσεις που βρίσκονται στα προβλήματα του παρελθόντος βελτιώνουν την ψυχολογία σου και διώχνουν το άγχος. Ασχολήσου με τη φροντίδα του σπιτιού σήμερα, αφού ευνοούνται οι μικροαλλαγές στη διακόσμηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα, Ταύρε μου. Απόφυγε όμως να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με το ταίρι σου για τρίτα άτομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Ταύρε, θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα σε ικανοποιούσε. Απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα και αγορές, που μπορεί να περιττεύουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το ερχόμενο διάστημα, Δίδυμε, ευνοεί την προβολή της αξίας σου, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η τύχη σου σε όλους τους τομείς. Συζητήσεις που αφορούν το σχεδιασμό της οικογένειας σου ευνοούνται, καθώς και ραντεβού με σημαντικά πρόσωπα. Τακτοποίησε εκκρεμότητες, για να έχεις το χρόνο ελεύθερο να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε σήμερα, Δίδυμε, να αναλωθείς σε άλλες υποχρεώσεις και να μη δώσεις την κατάλληλη βαρύτητα στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά, Δίδυμε, αλλά αυτή την περίοδο μείνε μακριά από καινούργια ξεκινήματα. Απόφυγε να σπαταλήσεις χρήματα άσκοπα. Καλό είναι να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που μπορεί να εμφανιστούν εκ νέου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προτεραιότητές σου, Καρκίνε, απαιτούν σημαντικές αποφάσεις για να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις. Η αναζήτηση συμμάχων σε απασχολεί περισσότερο, απ’ όσο θα έπρεπε, οπότε συγκράτησε τους φόβους σου και μην ξεχνάς, ότι η πρόοδος είναι προσωπική υπόθεση και πρέπει να στηρίζεσαι στη δική σου δύναμη για να έχει διάρκεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα, Καρκίνε, να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος που έχεις. Εσύ που δεν έχεις βρει ταίρι ακόμη, θα δεις ότι αυτή την περίοδο τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα και θα προκύψει η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα τα πας πολύ καλά, την ώρα που ψάχνεις να βρεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Στα οικονομικά, αρχίζεις και ξαναβρίσκεις τους παλιούς σου ρυθμούς. Μπορείς να συζητήσεις για χρηματικά θέματα

ΛΕΩΝ

Το κοινωνικό σκηνικό, Λέων, ενισχύεται τώρα και σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις που θα σε ανανεώσουν, θα βελτιώσουν τη διάθεσή σου και θα σου επαναφέρουν τη χαμένη αυτοπεποίθηση. Με τη θετική σου αύρα προσελκύεις άτομα που θα θελήσουν να υποστηρίξουν τις ιδέες σου και να αναγνωρίσουν τη δημιουργικότητα που προβάλεις μέσα από τις δραστηριότητές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στη σχέση σου, Λέων, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αν εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και αφήσεις κάποιους εγωισμούς που έχεις στην άκρη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στην δουλειά σου, Λέων. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις σήμερα στα οικονομικά σου. Μπορεί να βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ερχόμενο διάστημα, Παρθένε, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα, σε πολλά επίπεδα. Οι φιλικές σου σχέσεις ενισχύονται, η οικογένεια έρχεται περισσότερο κοντά σου και σε στηρίζει, καθώς ευκαιρίες σου προσφέρονται για την προώθηση των σχεδίων σου. Η συμβολή των αγαπημένων σου προσώπων είναι ιδιαίτερα θετική για την επίτευξη όσων έχεις προγραμματίσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Παρθένε, φρόντισε να προσέχεις τη συμπεριφορά σου, διότι κάποιες κινήσεις που θα κάνεις θα εκνευρίσουν το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά θέματα που είναι στάσιμα στη δουλειά σου, Παρθένε, θα αρχίσουν να αλλάζουν και θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες, ενώ έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου θα είναι πάρα πολλά.

ΖΥΓΟΣ

Οι υποχρεώσεις σου, Ζυγέ, έρχονται τώρα στην επιφάνεια με επιτακτικό τρόπο απαιτώντας μεγάλη συγκέντρωση, εργατικότητα και σωστή διαχείριση της ενέργειάς σου, για να μπορέσεις να βάλεις σε τάξη όλα αυτά που θέλεις. Άφησε πίσω τους χαλαρούς ρυθμούς του παρελθόντος και ανταποκρίσου στις σημερινές απαιτήσεις, που σου επιβάλλουν τεράστια πίεση και εγρήγορση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα περάσεις αρκετά καλά σήμερα με το ταίρι σου, Ζυγέ. Φρόντισε να αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν και στρώνουν και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα σε σχέση με προβλήματα του παρελθόντος. Απόφυγε να κάνεις αγορές, διότι θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι τεράστιες αναλύσεις σε ζητήματα σχέσεων, Σκορπιέ, δεν βοήθησαν αρκετά το προηγούμενο διάστημα. Είναι πια καιρός για δράση και η ανταπόκριση σε όσα θα σου ζητηθούν είναι η λύση. Μην αντιμετωπίζεις τις προτάσεις με αδιαφορία, διότι η αξία τους είναι μεγαλύτερη από ό,τι φαντάζεσαι. Τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ, να προχωρήσεις εσύ στο πρώτο βήμα, κάνοντας το ταίρι σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου για να περάσεις όμορφα και ιδανικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, Σκορπιέ, αλλά εσύ έχεις άγχος καθώς θέλεις να κάνεις όλα τα πράγματα πολύ καλύτερα. Στα οικονομικά μην πάρεις ρίσκα κι απόφυγε να κάνεις χρηματικές συναλλαγές, αν και μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάθεσή σου βελτιώνεται τώρα, Τοξότη, και ο ενθουσιασμός σε βοηθά να ανταποκριθείς σε αυτά που θα προκύψουν. Εκμεταλλεύσου το ερχόμενο διάστημα, για να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που σε πιέζουν εδώ και καιρό. Οι πλανήτες σε ευνοούν σε μεγάλο βαθμό. Σύντομα θα δεις τις εξελίξεις μπροστά σου, να σε γεμίζουν χαρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου σήμερα, Τοξότη, και να κάνεις συζητήσεις μαζί του που θα σε ηρεμήσουν ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά πράγματα, αλλά πρέπει να χαλαρώσεις λίγο από το πολύ άγχος που έχεις. Βάλε προγραμματισμό σε σχέση με τα οικονομικά σου, για να περάσεις την περίοδο χωρίς προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα πλάνα που θα φτιάξεις, Αιγόκερε, το ερχόμενο διάστημα θα έχουν μεγάλες πιθανότητες να πραγματοποιηθούν, αρκεί να βαδίσεις με βάση ένα οργανωμένο πρόγραμμα, το οποίο θα τηρήσεις με σοβαρότητα και απόλυτη συνέπεια. Φίλοι και οικογένεια παρακολουθούν με θετικές προθέσεις τη διάθεσή σου για εξέλιξη και πρόοδο. Προετοιμάσου για την επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Αιγόκερε, μπορείς να κάνεις ένα πολύ ήρεμο πρόγραμμα και να περάσεις με το ταίρι σου χαλαρά και ρομαντικά, ώστε να νιώσεις πολύ όμορφα. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, ο ερωτισμός σου θα είναι αυξημένος και σίγουρα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δυναμικότητά σου, Αιγόκερέ μου, θα είναι στα ύψη της σήμερα. Θέλεις να τακτοποιήσεις λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν σε σχέση με το χώρο της δουλειάς σου. Η στασιμότητα στα οικονομικά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το σύμπαν, Υδροχόε, ετοιμάζεται να σου προσφέρει την υπέροχη προοπτική των νέων ξεκινημάτων στη ζωή σου, μέσα από γνωριμίες, νέους δρόμους, προτάσεις και ευκαιρίες για εξέλιξη και πρόοδο. Η διευκόλυνση που θα έχεις από σημαντικά πρόσωπα είναι μεγάλης αξίας και καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το αύριο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, Υδροχόε, αλλά εσένα πάλι κάτι σου λείπει. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να μην καταπιέζεσαι ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρχίζεις, Υδροχόε, και βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς να επιτύχεις σε θέματα που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, κάποιες καθυστερήσεις μπορεί να σε εκνευρίζουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις βάλει. Απόφυγε να κάνεις περιττές αγορές.

ΙΧΘΥΣ

Το αίσθημα πως σε παραμελούν, Ιχθύ μου, δε σε αναγνωρίζουν ή δε νιώθουν αμοιβαία αισθήματα, απομακρύνεται από τις σχέσεις σου και εισπράττεις θετικές επιρροές από τον περίγυρό σου. Η ανταπόκριση σε ό,τι κάνεις, σε δημιουργικό επίπεδο, θα είναι μεγάλη και θα έχει διάρκεια. Συγκεντρώσου να φτιάξεις ό,τι καλύτερο μπορείς, για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου ουσιαστικά και καθοριστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στη σχέση σου, Ιχθύ μου, για να τα πας ακόμη καλύτερα, φρόντισε να διώξεις και την παραμικρή αμφιβολία που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, η παρούσα περίοδος θα φέρει έντονες καταστάσεις που θα έχουν πολύ καλή εξέλιξη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου, Ιχθύ, μίλησε με τους συνεργάτες σου γι’ αυτά που σε απασχολούν και σταματούν τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα. Η ημέρα δεν ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές.

Δείτε επίσης

Ζώδια 1586213582287140033

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item