Αγρίνιο: Μήνυση για ανθρωποκτονία από δόλο κατέθεσε η οικογένεια της 44χρονης

Οι νομικοί εκπρόσωποι της οικογένειας Ειρήνης Λαγούδη κατέθεσαν το μεσημέρι της Πέμπτης μήνυση για ανθρωποκτονία από δόλο κατά αγνώστω...

A+ A-

Οι νομικοί εκπρόσωποι της οικογένειας Ειρήνης Λαγούδη κατέθεσαν το μεσημέρι της Πέμπτης μήνυση για ανθρωποκτονία από δόλο κατά αγνώστων.
«Κατατέθηκε σήμερα από τους νομικούς εκπροσώπους της οικογένειας Λαγούδη μήνυση για ανθρωποκτονία από δόλο, από πρόθεση και οποιοδήποτε άλλο σχετικό αδίκημα προκύψει κατά αγνώστων δραστών in rem. Αυτό σημαίνει για την πράξη και όχι εναντίον συγκεκριμένου προσώπου», λέει στο protothema.gr ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής.
Η λατινική έκφραση in rem που χρησιμοποίησε ο κ. Ταουξής σημαίνει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τη δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη, από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί ο δράστης ή οι δράστες ώστε να προσωποποιηθεί. Όταν ταυτοποιηθούν ευθύνες με συγκεκριμένα πρόσωπα τότε θα ασκηθεί και ποινική δίωξη» όπως εξήγησε ο κ. Ταουξής στο protothema.gr.
Ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας Λαγούδη πρόσθεσε: «Δηλώσαμε παράσταση πολιτικής αγωγής, ο εισαγγελέας έδωσε στη δικογραφία Αριθμό Βιβλίου Μητρώου και παρέπεμψε τη δικογραφία όλη πάλι στην αστυνομία για προκαταρκτική. Η οικογένεια έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στην εισαγγελία και στην αστυνομία».
Τις δικές τους έρευνες για την πολύκροτη υπόθεση συνεχίζει και ο ιδιωτικός ερευνητής Κώστας Σπύρου, ο οποίος υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή το σενάριο της δολοφονίας. Μάλιστα σε δηλώσεις του υποστηρίζει ότι η άτυχη Ειρήνη Λαγούδη είχε δεμένα τα χέρια της με πλαστικές χειροπέδες ενώ εγκαύματα φέρει στα χέρια της.
Η οικογένεια που πιστεύει ότι η 44χρονη δολοφονήθηκε περιμένει με αγωνία για να μάθει με τις τοξικολογικές εξετάσεις εάν η Ειρήνη είχε πλήρη συνείδηση την ώρα της πυρκαγιάς ή αν κάποιος της είχε δώσει κάποιο φάρμακο που να την είχε σε καταστολή. Παρόλο που συνήθως τα αποτελέσματα τέτοιων εξετάσεων μπορεί να κάνουν και περισσότερο από μήνα για να βγουν, στη συγκεκριμένη περίπτωση θα επισπευστούν μιας και η υπόθεση είναι αρκετά σοβαρή.

Δείτε επίσης

Ελλάδα 5606106875298209791

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item