Σπάραξαν τα παιδιά της 44χρονης μητέρας στην κηδεία της!

Το τελευαίο αντίο στην 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη είπαν σήμερα το μεσημέρι σύγγενείς και φίλοι. Η κηδεία της 44χρονης που έφυγε αναπάντεχα έ...

A+ A-

Το τελευαίο αντίο στην 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη είπαν σήμερα το μεσημέρι σύγγενείς και φίλοι.

Η κηδεία της 44χρονης που έφυγε αναπάντεχα έγινε στον ΙΝ Αγίου Δημητρίου Κατοχής στην Αιτωλοακαρνανία.

Σε κλίμα πόνου και βαθιάς θλίψης οι συγχωριανοί της, την συνοδεύουν στην τελευταία της κατοικία. Τραγικές φιγούρες τα παιδιά και τα αδέρφια της, που ακόμα δεν γνωρίζουν τι συνέβη και ο άνθρωπός τους, έφυγε από τη ζωή.
Εντωμεταξύ, μυστήριο παραμένει ακόμη ο θανάτος της. Η ιατροδικαστική εξέταση δεν έδειξε να υπάρχει δολοφονική ενέργεια, ωστόσο, υπάρχουν κάποια στοιχεία που προβληματίζουν τους οικείους της.

Από τις πρώτες ενδείξεις της ιατροδικαστικής εξέτασης η Ειρήνη Λαγούδη φαίνεται πως εισέπνευσε μεγάλες ποσότητες δηλητηριωδών αερίων [αιθάλη] που προήλθαν από την καύση πετρελαίου, αφού μάλιστα βρέθηκε και ένα μπιτόνι με πετρέλαιο μέσα στο αυτοκίνητό της.

Τα αίτια θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη θα ξεκαθαριστούν όταν ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Όσο αφορά το σημείο που βρέθηκε νεκρή, δεν είναι τυχαίο καθώς όπως προκύπτει από μαρτυρική κατάθεση φίλου της, όταν η 44χρονη γυναίκα όταν ήθελε να ηρεμήσει, πήγαινε εκεί παρέα με τον φίλο της.

Το σκοτεινό σημείο της υπόθεσης είναι εάν η 44χρονη γυναίκα βρέθηκε τελείως μόνη στο σημείο ή αν είχε προηγουμένως συναντηθεί με κάποιο άλλο πρόσωπο. Επίσης ένα δεύτερο σημείο που απασχολεί τους αστυνομικούς είναι ότι δεν έχει βρεθεί το κινητό της τηλέφωνο.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος της 44χρονης γυναίκας ήταν αποτέλεσμα μιας ερωτικής σχέσης που είχε απρόσμενο τέλος. Η Ειρήνη Λαγούδη σύμφωνα με πληροφορίες είχε ερωτευθεί παράφορα έναν παντρεμένο μεγαλογιατρό της περιοχής, ο οποίος όταν έμαθε ότι η Ειρήνη αποκάλυψε στη σύζυγό του τον ερωτικό τους δεσμό, της ζήτησε να χωρίσουν.

Δείτε επίσης

Ελλάδα 7186695138571124073

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item