Τι λένε τα ζώδια την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Οι θετική επιρροή των όψεων του Ποσειδώνα με Ήλιο και Αφροδίτη, συνεχίζεται και σήμερα!  Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί...

A+ A-

Οι θετική επιρροή των όψεων του Ποσειδώνα με Ήλιο και Αφροδίτη, συνεχίζεται και σήμερα! Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, του 2ου δεκαημέρου, εκπληρώνουν όνειρα και βιώνουν τρυφερές και συναισθηματικές στιγμές!

ΚΡΙΟΣ

Τo πλανητικό σκηνικό, Κριέ, αλλάζει τώρα και σου χαρίζει ικανοποιήσεις που δεν περίμενες. Η ψυχολογία σου βελτιώνεται ραγδαία και απελευθερώνεται η δημιουργικότητά σου, οδηγώντας σε επιτυχίες που εντυπωσιάζουν τους πάντες! Οι προτάσεις που δέχεσαι είναι σημαντικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισιοδοξία που θα έχεις για τη σχέση σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη, Κριέ. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη! Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή την περίοδο θα δέχεσαι τα φλερτ και τα κομπλιμέντα με καταιγιστικό ρυθμό! Η Αφροδίτη που είναι στον Αιγόκερω σε ευνοεί και γι’ αυτό φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στον χώρο της δουλειάς, τώρα αρχίζουν και ξεπερνιούνται. Στα οικονομικά σου, απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ

Το κλίμα στην οικογένεια, Ταύρε, εξακολουθεί να σε κουράζει, οι απαιτήσεις διαρκώς μεγαλώνουν και δε βρίσκεις υποστήριξη πουθενά. Ασχολήσου περισσότερο με τις προσωπικές σου ανάγκες, διαφορετικά σήμερα κινδυνεύεις να βρεθείς σε πολύ δύσκολη θέση και να εκτεθείς ανεπανόρθωτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε να συζητάς με το ταίρι σου πολύ, Ταύρε, και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα , ώστε να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να τα πας πολύ καλά σήμερα στη δουλειά σου, Ταύρε μου, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να ετοιμάσεις πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν μια ισορροπία. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες και χρέη του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπημένα πρόσωπα στηρίζουν τις επιδιώξεις σου, Δίδυμε, και δέχεσαι βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένεις. Νέα σχέδια, που θα σου προτείνουν, χρειάζονται σχολαστική εξέταση, ώστε να εντοπίσεις τις ιδιαιτερότητές τους και να οδηγηθείς στις κατάλληλες κινήσεις για την αξιοποίησή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στη σχέση σου, Δίδυμε, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που ίσως υπάρχουν, αρκεί να δείξεις διαλλακτικότητα απέναντι στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου, Δίδυμε, θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις διότι σήμερα θα έχεις τάσεις να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ζωή σου, Καρκίνε, εξελίσσεται με ιδιόμορφο τρόπο. Μια εσωτερική σκληράδα, που τρομάζει τα κοντινά σου πρόσωπα, καθορίζει τις καταστάσεις. Οι ευκαιρίες για αλλαγή είναι πολλές, αλλά οι εφιάλτες του παρελθόντος σε στοιχειώνουν. Μην αφήσεις τις ελπίδες βελτίωσης να απομακρυνθούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη που είναι στον Αιγόκερω, Καρκίνε, τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Σε σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη φέρνει μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για καινούργιες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε μου, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά σου, παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, αφού θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα.

ΛΕΩΝ

Ο εσωστρεφής σου χαρακτήρας, Λέων, και οι περίεργες επιλογές φίλων δημιουργούν σχόλια σε φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον, που δυστυχώς δεν φτάνουν σε σένα, ώστε να μπορέσεις να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Κατέβασε λίγο τους τόνους και μην προκαλείς, όσο είναι ακόμα καιρός, για να προφυλάξεις την εικόνα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο αισθηματικός σου τομέας, Λέων, δεν πάει άσχημα. Σήμερα όμως θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου αρνητικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά στην εργασία σου, Λέων, αλλά καλό είναι να μην προσπαθήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή σήμερα. Απόφυγε επιπλέον να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Όποια συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, να τη χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τάση σου, Παρθένε μου, να σχολιάζεις τους πάντες και τα πάντα σε έχει φέρει σε δύσκολη θέση και έχει θυμώσει άτομα υψηλής θέσης που σε εχθρεύονται, εμποδίζοντας τους στόχους σου να πραγματοποιηθούν. Προσπάθησε σήμερα να είσαι πιο εγκρατής σε συζητήσεις και σχόλια, παραμένοντας συνεπής στις επιδιώξεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε να κάνεις θετικές σκέψεις, Παρθένε, κι έλα πιο κοντά στο ταίρι σου. Πες σήμερα ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει, και σίγουρα θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα κάνεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές στη δουλειά σου σήμερα, Παρθένε. Κινείς τα πράγματα με ιδανικό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και δε θα έχεις σημαντικές εξελίξεις. Θα σου κάνουν προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου.

ΖΥΓΟΣ

Η διαρκής αίσθηση κόπωσης, Ζυγέ, είναι αποτέλεσμα της θλίψης που κουβαλάς εδώ και καιρό. Το κατάφορο συναίσθημα αδικίας είναι απόλυτα δικαιολογημένο με όσα έχεις περάσει, αλλά τώρα που σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις, μην το κουβαλάς διαρκώς μαζί σου, ειδικά αφού θέλεις να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το άγχος που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα, Ζυγέ, σε οδηγεί σε έντονες συζητήσεις με το ταίρι σου. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ακούσεις αυτά που θέλει να σου πει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ μου, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Θέλεις να αυξήσεις και άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις επαφές και θα έχεις επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επιθετικότητα που σε διακρίνει, Σκορπιέ, προκαλεί εντάσεις. Μην είσαι δικαστής των πάντων, μα δικαιολόγησέ τους και εξήγησε όσα συμβαίνουν γύρω σου χωρίς να κατηγορείς τους άλλους. Οι καταστάσεις βελτιώνονται με αργούς ρυθμούς, οπότε δείξε ψυχραιμία και περίμενε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου, Σκορπιέ, να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίζεις αυτή την περίοδο στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, οι προτάσεις, αλλά και οι συνθήκες που θα υπάρξουν, θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις όμως αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις άμεσα θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η υπερβολική σου φιλοδοξία, Τοξότη, σε οδήγησε στο παρελθόν σε επιλογές που αποδείχτηκε ότι ζητούν πολύ μεγαλύτερο τίμημα από όσο περίμενες. Μείνε λίγο σε απόσταση να σκεφτείς, αν αντέχεις να φύγεις ή να παραμείνεις στο δρόμο που έχεις επιλέξει. Ευκαιρίες να αλλάξεις πορεία σήμερα θα σου δοθούν, εάν τις προκαλέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε, Τοξότη μου, να ξεχάσεις κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έχουν γίνει παλιά στη σχέση σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, που θα σε κάνεις να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου σήμερα, Τοξότη, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά, δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Έρχονται και κάποια χρήματα από περιπτώσεις του παρελθόντος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ερχόμενο διάστημα, Αιγόκερέ μου, σου προσφέρει ευκαιρίες να αναδείξεις προσόντα σε τομείς διαφορετικούς από αυτούς που μέχρι τώρα δραστηριοποιείσαι. Το δυνατό σου ταπεραμέντο θα σε οδηγήσει για άλλη μία φορά σε επιτυχία. Φρόντισε να κατατοπιστείς επαρκώς για τη νέα σου ασχολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Αιγόκερε, στη σχέση σου μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, σε καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν ψυχικά. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου, θα δεις το πάθος σου να αυξάνεται και θα κάνεις τη γνωριμία που περιμένεις τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε σήμερα, Αιγόκερέ μου, να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου στα επαγγελματικά, αφού μπορεί να κάνεις κινήσεις που στο μέλλον δε θα μπορείς να διορθώσεις. Στα οικονομικά σου, μπορείς να ρυθμίσεις χρέη του παρελθόντος. Θα αρχίσουν να υπάρχει κάποια ισορροπία στο πορτοφόλι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι κακές στιγμές του παρελθόντος, Υδροχόε, συνεχίζουν να σε συνοδεύουν και επιδρούν αρνητικά στην ψυχή σου. Μικρές αποδράσεις σε αποσπούν, αλλά είναι χωρίς διάρκεια και η προοπτική για κάτι καλύτερο φαντάζει ουτοπία. Ευτυχώς οι πλανήτες ανατρέπουν τα πάντα και το μέλλον διαλύει κάθε δυσκολία, οδηγώντας την οριστικά σε παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους, Υδροχόε, ώστε να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου. Φρόντισε όμως να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου σήμερα, Υδροχόε, θα τα καταφέρεις αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, μην αμελήσεις κάτι και προπάντων μην αφήσεις το παραμικρό για αύριο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Η κοινωνικότητά σου, Ιχθύ, έχει ξεφύγει από κάθε όριο. Διαρκώς αποδέχεσαι κάποια πρόσκληση και ο χρόνος που απομένει χάνεται αποκλειστικά στη φροντίδα της εικόνας σου. Μία καλύτερη και λίγο πιο αυστηρή αξιολόγηση των προσκλήσεων που δέχεσαι θα σου διευρύνει τους ορίζοντες και θα αυξήσει τις προοπτικές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, Ιχθύ. Απόφυγε, λοιπόν, σήμερα να πεις λόγια που θα φέρουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, Ιχθύ μου. Μπορείς σήμερα να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις και να υπογράψεις συμβόλαια.

Δείτε επίσης

Ζώδια 1068499884887156154

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item