«Με 3 εκατ. ευρώ η Βαλένθια αποκτά τον Σιμόες»

Νέο δημοσίευμα από την Ισπανία για επαφή των «νυχτερίδων» με τον Πορτογάλο χαφ Ο Αντρέ Σιμόες βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ για...

A+ A-

Νέο δημοσίευμα από την Ισπανία για επαφή των «νυχτερίδων» με τον Πορτογάλο χαφ
Ο Αντρέ Σιμόες βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ για την επέκταση της συνεργασίας τους, την ώρα που στην Ισπανία συντηρούν το ενδιαφέρον της Βαλένθια για τον Πορτογάλο μέσο. Συγκεκριμένα, το superdeporte, που ειδικεύεται στα θέματα των «νυχτερίδων» αναφέρεται στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας του Μαρθελίνιο και κάνει ειδική αναφορά στην θέση του μεσοαμυντικού και τον Σιμόες.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Βαλένθια έχει ξεκινήσει ξανά ένα νέο κύκλο επαφών με τον Πορτογάλο, όπως και με τον Στέφανο Στουράρο της Γιουβέντους, με τους δύο ποδοσφαιριστές να έχουν εκφράσει την επιθυμία να μετακομίσουν στο «Μεστάγια», χωρίς πάντως να υπάρχει κάποια εξέλιξη για καμία από τις δύο περιπτώσεις.
Στη συνέχεια, προστίθεται πως ο Σιμόες ναι μεν βρίσκεται σε επαφές με την Ένωση για νέο συμβόλαιο, αλλά όσο περνάνε οι ημέρες, η ΑΕΚ χάνει το όποιο πλεονέκτημα και σιγά – σιγά θα μειώνονται οι απαιτήσεις της σε κάποια πιθανή πρόταση. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά τονίζει το ρεπορτάζ των Ισπανών, ο Πορτογάλος είναι η πιο προσιτή οικονομικά περίπτωση αφού με ένα ποσό της τάξης των 3 εκατ. ευρώ μπορεί να τον κάνει δικό της.

Δείτε επίσης

Αθλητικά 4851867596974543142

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item