Τούρκοι πυροβόλησαν 2 φορές για εκφοβισμό των ψαράδων στα Ίμια. Βίντεο

Επιχείρηση τρομοκράτησης των Ελλήνων ψαράδων στα Ίμια έχει στήσει η Άγκυρα. Στις αποκλειστικές εικόνες του ΑΝΤ1 φαίνεται τουρκι...

A+ A-

Επιχείρηση τρομοκράτησης των Ελλήνων ψαράδων στα Ίμια έχει στήσει η Άγκυρα.
Στις αποκλειστικές εικόνες του ΑΝΤ1 φαίνεται τουρκική ακταιωρός να προσπαθεί να γίνει ο φόβος και ο τρόμος των Ελλήνων ψαράδων στα Ίμια. Σε πέντε διαφορετικά πλάνα φαίνεται το τουρκικό σκάφος να είναι εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων κυνηγώντας τους Έλληνες ψαράδες.
Και αυτά την ώρα που ο πρώην δήμαρχος Καλύμνου, Δημήτρης Διακομιχάλης αποκαλύπτει στον ΑΝΤ1 δύο περιστατικά με πυροβολισμούς στην περιοχή. «Δύο φορές οι Τούρκοι παρενόχλησαν και θεωρώντας ότι η περιοχή όπου βρίσκονταν οι Έλληνες ψαράδες, είναι τουρκική, πυροβόλησαν για εκφοβισμό», είπε χαρακτηριστικά.
«Τα τουρκικά σκάφη προτρέπουν τους Έλληνες ψαράδες να φύγουν από την περιοχή λέγοντας πως εδώ είναι τουρκικά χωρικά ύδατα, αντιδρούν οι ψαράδες μας, γίνονται πολλές φορές ναυμαχίες στην κυριολεξία», ανέφερε ακόμη ο πρώην δήμαρχος της Καλύμνου, μάλιστα, αποκάλυψε στον ΑΝΤ1 πως μόνο το 2017 οι παραβιάσεις των ελληνικών χωρικών υδάτων ξεπέρασαν τις 1.000.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δείτε επίσης

Ελλάδα 7438899206373115593

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item