Τζένη Μπότση: Στα 21 είχα πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης -Νιώθω θυμό, δεν θέλω να μιλάω γι αυτό

Η Τζένη Μπότση, σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. Η ηθοποιός, μιλώντας σήμερα σ...

A+ A-

Η Τζένη Μπότση, σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η ηθοποιός, μιλώντας σήμερα στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», είπε πως δεν θέλει να μιλήσει ακόμα για αυτή τη στιγμή, και είναι κάτι το οποίο δεν έχει ξεπεράσει, παρόλο που συνέβη όταν ήταν μόλις 21 ετών.
«Εγώ αυτό που εύχομαι είναι κάποιοι άνθρωποι να έχουν χάσει τον ύπνο τους. Όλο αυτό με άλλαξε ως άνθρωπο και είναι κάτι που δεν έχω ξεπεράσει ακόμα, παρόλο που συνέβη σε ηλικία 21 ετών. Έχω πολύ θυμό μέσα μου και αισθάνομαι υπεύθυνη κατά έναν τρόπο γιατί έχει συμβεί και σε άλλες κοπέλες αυτό μετά από μένα. Αν έβρισκα τη δύναμη να μιλήσω νωρίτερα, ίσως να τον είχα σταματήσει», είπε η αγαπημένη ηθοποιός.
«Δεν θέλω να μιλήσω ακόμα για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκα. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να κάνουν μία δεύτερη σκέψη, να πουν “κι αν το προκάλεσες;”. Εγώ δεν είμαι έτοιμη να το ακούσω αυτό, γι’ αυτό δεν μιλάω», ανέφερε η Τζένη Μπότση στη συνέχεια.

Δείτε επίσης

Lifestyle 123418344117663182

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item