Αυτά είναι τα πέντε επαγγέλματα που θα έχουν μεγάλη ζήτηση το 2018

Παρά το γεγονός ότι η παγκόσμια αγορά εργασίας παρουσιάζει ανησυχητικά συμπτώματα, σύμφωνα με το LinkedIn, υπάρχουν κάποια επαγγέλματα...

A+ A-

Παρά το γεγονός ότι η παγκόσμια αγορά εργασίας παρουσιάζει ανησυχητικά συμπτώματα, σύμφωνα με το LinkedIn, υπάρχουν κάποια επαγγέλματα που μέσα στο 2018 θα παρουσιάσουν τεράστια ζήτηση.
Προφανώς, τα περισσότερα από αυτά σχετίζονται με την υψηλή τεχνολογία και τις εξελίξεις σε διάφορους τομείς της.
Τα πέντε επαγγέλματα που προβλέπεται ότι θα είναι «καυτά» για το 2018 είναι τα παρακάτω:
1. Μηχανικός Εκπαίδευσης Μηχανών: το LinkedIn προβλέπει ότι ο ρυθμός ανάπτυξης της ειδικότητας αυτής, η οποία σχετίζεται με την Τεχνητή Νοημοσύνη, θα αγγίξει το 10x, δηλαδή θα δεκαπλασιαστεί η ζήτηση, ενώ οι βασικές ετήσιες αποδοχές φθάνουν τις 129.000 δολάρια.
2. Επιστήμονας Δεδομένων: μοιάζουν με τους διαχειριστές/αναλυτές big data και η ειδικότητα είναι ακόμα ελαφρώς ασαφής, ωστόσο, εκτιμάται ότι ο ρυθμός ζήτησης θα αγγίζει το 6,5x και οι βασικές ετήσιες αποδοχές κυμαίνονται γύρω από τις 129.000 δολάρια.
3. Εκπρόσωπος ανάπτυξης πωλήσεων: ο χώρος των πωλήσεων πάντα παρουσιάζει καλές ευκαιρίες για καριέρα και καλές αποδοχές, καθώς η ειδικότητα αυτή αμοίβεται με ποσά που ξεπερνούν τις 50.000 δολάρια το χρόνο και φθάνουν ακόμα και τις 70.000.
4. Στέλεχος εξυπηρέτησης πελατών: άλλος ένας τομές που παρέχει σημαντικές ευκαιρίες για καριέρα είναι αυτός της εξυπηρέτησης πελατών με τα στελέχη που ασχολούνται με την επιτυχία των πελατών τους να λαμβάνουν ετήσιες αμοιβές περίπου 115.000 δολαρίων.
5. Διαχεριστής Big Data: η διαχείρηση και ανάλυση των big data έχει γίνει ένα de rigeur επάγγελμα στο χώρο της πληροφορικής με τους εργαζόμενους σε αυτό τον τομέα να έχουν ετήσιες αποδοχές της τάξεως των 102.000 δολαρίων

Δείτε επίσης

Διάφορα 2848954198434347736

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item