Μίλησε με τον Κεχαγιόγλου η 19χρονη από τη Μυτιλήνη -Ετοιμάζονται για Κίνα οι γονείς της

Η προκαταβολή που ζήτησε το δικηγορικό γραφείο του Χονγκ Κονγκ προκειμένου να ξεκινήσει τον δικαστικό αγώνα για την υπεράσπιση του 19χ...

A+ A-

Η προκαταβολή που ζήτησε το δικηγορικό γραφείο του Χονγκ Κονγκ προκειμένου να ξεκινήσει τον δικαστικό αγώνα για την υπεράσπιση του 19χρονου μοντέλου, παραδόθηκε ήδη στα χέρια των αλλοδαπών δικηγόρων.
Το ποσό που συγκεντρώθηκε αγγίζει τα 8.622 ευρώ, όπως ενημέρωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας Σάκης Κεχαγιόγλου, ευχαριστώντας όλους εκείνους που συνέβαλλαν στην προσπάθεια αυτή, επώνυμους και ανώνυμους, από πλευρά της οικογένειας της, η οποία αδυνατεί να στηρίξει οικονομικά την 19χρονη Ειρήνη.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι γονείς της κατηγορούμενης Ειρήνης, η οποία κινδυνεύει με πολυετή κάθειρξη, αναμένεται σύντομα να ταξιδέψουν στην Κίνα για να δουν το παιδί τους, μετά από πολύ καιρό…«Είμαι στην ευχάριστη θέση να
καταστήσω γνωστό ότι μετά από την συγκινητική ανταπόκριση εκατοντάδων ανωνύμων και επωνύμων συμπολιτών μας συγκεντρώθηκε το ποσό της προκαταβολής που είχε ζητηθεί από διακεκριμένο δικηγορικό γραφείο του Χονγκ Κονγκ με εξειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο, το οποίο μετά από ταχείες ενέργειες των αρμοδίων υπηρεσιών και φορέων απεστάλη ήδη δια της νομίμου τραπεζικής οδού.
Για λόγους διαφάνειας και ενημέρωσης  καθιστώ γνωστό ότι το ποσό του εμβάσματος ανέρχεται σε 10.000 USD (8.622,18 ευρώ) . Διευκρινίζεται ότι το ποσό αυτό αφορά την  αιτηθείσα  προκαταβολή και όχι το συνολικό ποσό της αμοιβής και των δικαστικών εξόδων, το οποίο θα εξαρτηθεί από την τελική υπερασπιστική γραμμή που θα υιοθετηθεί.
Ο δικηγόρος που ανέλαβε πλέον επισήμως την υπεράσπιση της Ειρήνης θα την επισκεφθεί και θα συνεργαστεί μαζί της ενόψει των κρισίμων δικαστικών ακροάσεων του Φεβρουαρίου.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την Ειρήνη με παρακάλεσε να μεταφέρω τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της προς όλους όσοι με περίσσευμα καρδιάς και από το υστέρημά τους την στήριξαν και την στηρίζουν στην πιο δύσκολη και κρίσιμη στιγμή της ζωής της. Τέλος, μεταφέρω και τις ευχαριστίες  και την συγκίνηση των γονέων της Ειρήνης, οι οποίοι και θα μεταβούν στο Χονγκ Κονγκ για να επισκεφτούν το παιδί τους το αμέσως προσεχές διάστημα».

Δείτε επίσης

Ελλάδα 902853768185994839

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item