Τι λένε τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Το Τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα δίνει την ικανότητα και τον δυναμισμό στα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου, να  επουλώ...

A+ A-

Το Τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα δίνει την ικανότητα και τον δυναμισμό στα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου, να επουλώσουν πληγές του παρελθόντος και να πετύχουν νέους στόχους και όνειρα!

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, Κριέ, φρόντισε να μην κάνεις κάποια υπερβολή και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να βγάζεις αυτό που νιώθεις. Τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, πρέπει να εκμεταλλευτείς ανάλογα προς όφελός σου. Έχεις πάρα πολλές ιδέες, τις οποίες οφείλεις να ξεκινήσεις να υλοποιείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή ημέρα, Κριέ, θα είναι αρκετά καλή για τα αισθηματικά σου και μπορεί να γίνει καλύτερη, αν δεν αναφερθείς σε θέματα που ίσως σε φέρουν σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα ζητήματα της δουλειάς σου, Κριέ, πηγαίνουν μια χαρά. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις, που θα ανεβάσουν τα έσοδά σου. Μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα, αρχίζουν και προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρέπει σήμερα, Ταύρε, να δείξεις ευελιξία για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζεις. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις. Η κοινωνικότητα σου θα είναι στα ύψη! Έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου, για να διεκπεραιώσεις πολλά ζητήματα του παρελθόντος με τον πιο πρόσφορο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή τη μέρα, Ταύρε, θα έχεις πολύ ερωτική διάθεση (σε ευνοεί η Αφροδίτη που σήμερα μπαίνει στον Υδροχόο). Φρόντισε να εξωτερικευτείς στο ταίρι σου και να του δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα. Αν δεν έχεις ταίρι, η τύχη (με την Αφροδίτη στον Υδροχόο) είναι με το μέρος σου και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην κάνεις κάποια αλλαγή σήμερα στη δουλειά σου, Ταύρε, και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί καλά και δεις ότι είναι συμφέρουσες. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η μέρα, Δίδυμέ μου, θα είναι αρκετά κουραστική και καταπιεστική, σε σχέση με διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να εξετάσεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να ανταπεξέλθεις στα προβλήματα που έχεις. Οφείλεις να επιδείξεις μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στις κινήσεις σου και να μάθεις να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου, που προβλέπεται να είναι μεγάλος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, Δίδυμε, αρκεί όταν είστε μαζί να μη μιλάς για άλλα θέματα, που μπορεί να το φορτίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα σήμερα, Δίδυμέ μου, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μπορέσεις να τις αντιμετωπίσεις. Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη, διαφορετικά στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Θα έχεις την τάση αυτό το διάστημα, να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορείς, Καρκίνε, να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, αφού προοιωνίζουν προβλήματα. Σήμερα, κοίτα να δείξεις ιδιαίτερα μεγάλη επιφυλακτικότητα απέναντι σε άτομα, που ίσως να σου λένε ή υπόσχονται πολλά, καθώς μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μη βιαστείς σήμερα, Καρκίνε, να βγάλεις συμπεράσματα για το ταίρι σου, πριν ακόμη συζητήσεις μαζί του. Εσύ, που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, να ξέρεις, ότι μπαίνεις σε περίοδο που θα κάνεις νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου, Καρκίνε, που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο αυτή την ημέρα. Καλό είναι να προγραμματιστείς περισσότερο.

ΛΕΩΝ

Φρόντισε από σήμερα, Λέων, να μη μελαγχολείς, βλέποντας αποστασιοποιημένα καταστάσεις, χωρίς να αντιδράς. Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες, κι αν θέλεις, μπορείς πραγματικά να πετύχεις όσα έχεις βάλει στο μυαλό σου. Απλά δεν πρέπει να αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου. Σε όποιες συζητήσεις κάνεις με τα άτομα της οικογένειάς σου, φρόντισε να δείξεις αρκετή ψυχραιμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Λέων, μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά στη σχέση σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις, που ίσως σε στεναχωρήσουν. Εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη μπαίνοντας σήμερα στον Υδροχόο, σε ευνοεί και μια νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει πάρα πολύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Λέων, θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να τελειώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείς να βάλεις στόχους και να τους πετύχεις, Παρθένε. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Για σήμερα θα σε συμβούλευα, να έχεις καλύτερη και πιο ποιοτική επικοινωνία με τον περίγυρό σου, ώστε να δρομολογήσεις κάποιους στόχους σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η γοητεία σου θα καταπλήξει τους γύρω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις, Παρθένε μου, να πεις κάποια πράγματα στο ταίρι σου για τη συμπεριφορά του. Μην δώσεις άλλες αναβολές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε σήμερα, Παρθένε, να μιλήσεις με συνεργάτες για το μέλλον της δουλειάς σου, αφού οι συζητήσεις δε θα βγάλουν κάπου. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις χρηματικές συναλλαγές, αλλά πρέπει να προσέχεις αρκετά.

ΖΥΓΟΣ

Πρόσεχε σήμερα, Ζυγέ, να μην δώσεις βάση σε λόγια που μπορεί να μην στέκουν, αφού το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις την ψυχολογία σου. Μην ξεφύγεις από τα σχέδια που έχεις, αφού με την πορεία που βρίσκεσαι, είναι ζήτημα χρόνου να θα φτάσεις στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα, Ζυγέ, να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν μειώσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις από άλλα θέματα που σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα στη δουλειά σου, Ζυγέ, με κάποια λάθη που μπορεί να γίνουν. Είσαι σε θέση, να λύσεις με χαμηλούς τόνους οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, που αφορούν το μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ, να κινηθείς με αρκετή πρακτικότητα και μην σκέφτεσαι παρελθοντικές καταστάσεις που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Είσαι από τα ζώδια που ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και τι ζητούν. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει άσκοπα, χωρίς να κάνεις κάτι. Σχεδίασε να κινηθείς με μεθοδικότητα, για να πετύχεις τους στόχους σου και να έχεις την επιτυχία που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Σκορπιέ, φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου για θέματα που αφορούν τη σχέση σου, ώστε να φτάσετε μαζί σε συμπεράσματα που θα σας ικανοποιήσουν. Εσύ, που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου, πρέπει να κινηθείς άμεσα, καθώς η Αφροδίτη που σήμερα μπαίνει στον Υδροχόο σου δίνει μεγάλη γοητεία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο χώρο της εργασίας, Σκορπιέ, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Απόφυγε να χαλαρώσεις και μη δίνεις σημασία σε λόγια, που ίσως να σου χαλάσουν την ψυχική διάθεση. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να αποφύγεις τα έξοδα, διότι οφείλεις να καλύψεις εκκρεμότητες, που έχεις από το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, Τοξότη μου, φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες αλλαγές και προπάντων μην εκνευριστείς από κάποια πράγματα, που μπορεί να ακούσεις. Μπορείς να καταστρώσεις ένα πλάνο για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Συζητήσεις με δικά σου άτομα μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και θα σου δώσουν κάποιες απαντήσεις σε ερωτήματα που ενδεχομένως σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Τοξότη, για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις, καλό είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου σε χαμηλούς τόνους και να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου, Τοξότη, για τα οποία σήμερα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, ώστε να βρεις τις λύσεις, που είναι οι πιο σωστές. Στα οικονομικά σου, φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σε συμβούλευα, Αιγόκερε, σήμερα να επιστρατεύσεις τη διαλλακτικότητά σου σε κάποια θέματα, για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα, που θα σου δώσουν αρκετή ικανοποίηση. Επιπλέον, χρησιμοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις, για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να τελειώνεις από πολλές εκκρεμότητες που έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Αιγόκερε, θα υπάρξει στασιμότητα στη σχέση σου, αλλά αν θέλεις, μπορείς να βρεις τρόπους να την κάνεις να κινηθεί πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία σου, Αιγόκερε, πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την υλοποίησή τους. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει εκτός προγραμματισμού με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις καινούργιο πλάνο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σιωπή είναι χρυσός, Υδροχόε. Η σιωπή της μοναξιάς λέει όμως πολλά. Δοκίμασε ως λύση, αυτή την περίοδο να ζήσεις όπως εσύ έχεις επιλέξει. Η μοναξιά είναι για να τη ζεις απλά. Για να μαθαίνεις μέσα από αυτή για τον ίδιο σου τον εαυτό. Είναι η ευκαιρία σου για να κάνεις ανασκόπηση ζωής και παράλληλα να προγραμματίσεις το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Υδροχόε μου, που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου, θα θέλεις να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, ώστε να λύσεις κάποια θέματα που αφορούν τη σχέση σου. Τα πράγματα θα πάνε καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου σήμερα, Υδροχόε, θα έχεις πολύ άγχος για κάποια θέματα που θέλεις να τελειώσεις. Θα ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις σε όσες συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων και αγορές ευνοούνται.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα, Ιχθύ, ο μαγνητισμός και η γοητεία σου δεν θα περάσουν απαρατήρητα. Μπορείς να καταφέρεις απίστευτα πράγματα αν εξωτερικευτείς περισσότερο κι αρχίσεις κάποια στιγμή να ζητάς επιτέλους αυτά, που πραγματικά σε ικανοποιούν. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου! Επιδίωξε να περάσεις τον χρόνο σου ευχάριστα, για να ξεχαστείς από κάποια θέματα, που μπορεί να σε έχουν στεναχωρήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Ιχθύ, αφιερώσου λίγο περισσότερο στο ταίρι σου και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις. Θα νιώσεις κι εσύ καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, Ιχθύ, που θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Θα μπορέσεις να κάνεις καλές συνεργασίες, που κι εσένα θα ευχαριστήσουν. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θέλουν ιδιαίτερο προγραμματισμό, διότι θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Δείτε επίσης

Ζώδια 4464494475570356059

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item