Τα ζωδια της εβδομάδας: Προβλέψεις από 15 έως 21 Ιανουαρίου 2018

Εβδομαδιαίες  προβλέψεις της εβδομάδας από 15 έως 21 Ιανουαρίου 2018 Κριός  Αγαπητέ Κριέ, το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής οφείλ...

A+ A-

Εβδομαδιαίες προβλέψεις της εβδομάδας από 15 έως 21 Ιανουαρίου 2018
Κριός
 Αγαπητέ Κριέ, το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής οφείλεις να το εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, χαρίζει στη δράση σου ωριμότητα και σύνεση. Έτσι, καταφέρνεις να αποφύγεις τα λάθη του παρελθόντος και να προχωρήσεις μπροστά ανενόχλητος. Η συγκροτημένη σκέψη σε βοηθάει να δομήσεις το πρόγραμμά σου και τις κινήσεις σου, λειτουργώντας εύστοχα και αποτελεσματικά. Οι φιλοδοξίες σου υποκινούν τις ενέργειές σου, αλλά καταφέρνεις να διατηρείς την υπομονή σου, δείχνοντας τη σοφία που έχεις αποκτήσει μετά από πολύ κόπο και πολλές αναποδιές. Εξάλλου, το μάθημα της ζωής πρέπει να το πληρώσεις ακριβά για να το μάθεις, αλλά δεν το ξεχνάς ποτέ μετά.
Στα αισθηματικά τα πράγματα κυλούν ήρεμα σε γενικές γραμμές. Θα δείξεις σύνεση στις αντιπαραθέσεις σου με τον σύντροφό σου και θα ξέρεις πού να  βάζεις μια «τελεία» στις συζητήσεις. Έτσι, δεν αναλώνεσαι σε μικροπρέπειες και δεν φθείρεις τη σχέση σου με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι μόνος, είσαι σε θέση να αξιολογήσεις σωστά ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή σου. Έτσι, θα πάρεις τη σωστή απόφαση για το αν θέλεις να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σου ή όχι. Εμπιστεύσου την προσωπική κριτική.
Στα επαγγελματικά καλό είναι να προγραμματίσεις με όση περισσότερη ακρίβεια μπορείς το πρόγραμμα, αλλά πρόσεχε να μην φανείς υπεραισιόδοξος. Φρόντισε να εντάξεις τις αρμοδιότητες που θα έχεις χρόνο να χειριστείς, ειδάλλως κινδυνεύεις να εκτεθείς και να φανείς αναξιόπιστος. Βέβαια, η εμπειρία που έχεις δύσκολα θα σου επιτρέψει να παρεκκλίνεις από τις σωστές πρακτικές. Έχεις κάνει τα λάθη σου και δεν διατίθεσαι να τα ξανακάνεις. Το ίδιο ισχύει και στα οικονομικά. Η ισορροπία έρχεται σιγά σιγά, γιατί πλέον ξέρεις ότι η σπατάλη μόνο άγχος και προβλήματα φέρνει.


Ταύρος
Φίλε Ταύρε, την εβδομάδα αυτή το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου θα βρίσκεται στις σχέσεις σου. Οι διαφορές που είχες με τους γύρω σου γεφυρώνονται και καταφέρνεις έτσι να κάνεις ένα βήμα μπροστά. Οι λύσεις δεν έρχονται με μια μαγική επέμβαση, αλλά με τις δικές σου προσπάθειες, χάρη στην ώθηση της Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω την Τετάρτη. Αναγνωρίζεις τα λάθη σου και το μερίδιο ευθύνης. Έτσι, αποδεχόμενος τις κακές πρακτικές του παρελθόντος, είσαι σε θέση να βελτιώσεις τα πράγματα. Έτσι, οι οικογενειακές σχέσεις βελτιώνονται και το κλίμα γίνεται πολύ πιο ήρεμο, γεμάτο θαλπωρή και ζεστασιά. Ο σύντροφός σου δείχνει καλύτερη διάθεση απέναντί σου και αυτό είναι που σε ξεκουράζει περισσότερο από όλα. Δεν χρειάζεται να είσαι σε εγρήγορση μέσα στο ίδιο σου το σπίτι.
Στα αισθηματικά η σχέση σου βελτιώνεται. Δεν υπάρχει ανασφάλεια και άγχος. Είσαι καλά με τον εσωτερικό σου εαυτό και μπορείς να ελέγχεις τις παρορμήσεις σου. Το αποτέλεσμα; Γαλήνιο κλίμα που σου επιτρέπει να περάσεις όμορφα με τον άνθρωπό σου. Ειδικά το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στους Ιχθείς, νιώθεις τόση πραότητα που απολαμβάνεις τις προσωπικές σου στιγμές. Μπορεί να λείπει το έντονο πάθος που σε παρασύρει και σε «καίει», αλλά κάποιες φορές χρειάζεσαι να είσαι απλά καλά με το ταίρι σου. Χωρίς σύννεφα, χωρίς τσακωμούς. Απλά να απολαμβάνει ο ένας τον άλλον.
Στην εργασία σου κερδίζεις τον έλεγχο αυτή την εβδομάδα. Αυτό θα γίνει, γιατί θα καταφέρεις να ελέγχεις το συναίσθημά σου. Δεν θυμώνεις με το παραμικρό, δεν παρασύρεσαι από κουτσομπολιά και μικρότητες. Ασχολείσαι με τις υποχρεώσεις σου και καταναλώνεις όλη σου την ενέργεια και την προσοχή για να τις φέρεις εις πέρας όσο καλύτερα μπορείς. Έτσι, νιώθεις και πιο γεμάτος και πιο ικανοποιημένος. Στα οικονομικά, η σωστή διαχείριση που θα έχεις με τα λεφτά σου θα αποδειχθεί σωτήρια για την δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι.


Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, με τη Σελήνη στον Υδροχόο την Πέμπτη και τον Ήλιο στο ίδιο ζώδιο το Σάββατο, σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις δημιουργικά τις εφευρετικές σου ιδέες . Ο νους σου σκέφτεται πολλά και καταφέρνει να επινοήσει λύσεις εκεί που τα πράγματα φαίνονται απελπιστικά και αδιέξοδα. Κάποιο ταξίδι που ήθελες από καιρό να κάνεις βρίσκει τρόπο να υλοποιηθεί, ακόμη και αν προκύψουν εμπόδια που θα προσπαθήσουν να το αναβάλλουν. Ακόμη θα πρέπει να περιμένεις αλλαγές και ανακατατάξεις, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Ένα καλό νέο μπορεί να σου φτιάξει την ημέρα, ανατρέποντας τις άσχημες προβλέψεις που είχες κάνει για ένα θέμα.
Στα αισθηματικά επιδιώκεις την ανεξαρτησία σου και την οχύρωση του εαυτού σου. Ανάλογα με τον τρόπο που θα το κάνεις θα επηρεάσεις και τη σχέση σου. Αν απαιτήσεις παράλογα πράγματα από τον σύντροφό σου προκειμένου να μην στερηθείς την ελευθερία σου τότε μάλλον τα πράγματα θα διαταραχθούν. Αν πάλι αναζητάς τη μοναδικότητά σου, έτσι ώστε να εξασφαλίσεις την προσωπική σου αρμονία και κατ’ επέκταση της σχέσης σου, τότε είσαι στον σωστό δρόμο. Στην περίπτωση που είσαι μόνος, δεν φαίνεται να διατίθεσαι να στερηθείς την ανεξαρτησία σου για κάποιον που δεν πληροί τις προϋποθέσεις σου.
Στην εργασία σου η εβδομάδα αυτή αναμένεται να σου φέρει αρκετές ανατροπές, άλλοτε για καλό και άλλοτε δημιουργώντας σύγχυση στον προγραμματισμό σου. Όπως και να έχει, θα αποδείξεις ότι όλα είναι θέμα αποφάσεων και σωστών επιλογών, ειδικά με την εύνοια που θα δεχθείς από τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω την Τετάρτη. Θα καταφέρεις να ελιχθείς ανάμεσα στα εμπόδια και να καταφέρεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου, έστω και με κόπο. Στα οικονομικά, διαχειρίσου τις αλλαγές που θα προκύψουν με τον καλύτερο τρόπο. Μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου.


Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η Σελήνη την εβδομάδα αυτή περνάει από διάφορες θέσεις, επηρεάζοντας τον ψυχισμό σου. Στις αρχές της εβδομάδας θα βρίσκεται στον Αιγόκερω χαρίζοντάς σου σοφία και συγκροτημένη σκέψη. Ο «κύριος Σωστός» ξυπνάει μέσα σου και σε βοηθάει να χειριστείς το καθετί με τον κατάλληλο και αποδοτικότερο τρόπο. Το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στους Ιχθείς, οι εντάσεις υποχωρούν και το συναίσθημα γίνεται πιο γλυκό και πιο ζεστό. Προτιμάς να απολαύσεις ήρεμες στιγμές, κρατώντας μακριά τα άγχη τις καθημερινότητας και τις εκκρεμότητες που σε πιέζουν. Καλά κάνεις, γιατί έτσι θα καταφέρεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να νιώσεις πιο ισορροπημένος.
Στα αισθηματικά, θα καταφέρεις να διατηρήσεις τη σχέση σου σε μια αξιοπρεπή κατάσταση, αποφεύγοντας τους τσακωμούς και τις υπερβολές. Δεν θα υπάρχουν ξεσπάσματα ανασφάλειας, ενώ θα καταφέρεις να διαχωρίσεις την προσωπική από την επαγγελματική ζωή. Το Σαββατοκύριακο όμως, σε παρασύρει σε άλλους ρυθμούς, πιο ήπιους και χαλαρωτικούς. Δραπετεύεις μαζί με το ταίρι σου σε κόσμους διαφορετικούς, εκεί που η φαντασία μπερδεύεται με την πραγματικότητα και σε γεμίζει ικανοποίηση. Αν είσαι μόνος, αξιοποίησε την επιρροή αυτή για να «μαγέψεις» ένα ενδιαφέρον άτομο…
Στην εργασία αξιοποίησε τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας για να δομήσεις το πρόγραμμά σου και να βάλεις σε μια σειρά τις υποθέσεις σου. Έτσι, το υπόλοιπο της εβδομάδας θα κυλήσεις πολύ πιο ομαλά. Λίγο πριν το τέλος της εργασιακής εβδομάδας, καταφέρνεις να βρεις εξαιρετικά έξυπνες λύσεις σε υποθέσεις που σε έχουν κάνει να χάνεις τον ύπνο σου τελευταία. Φρόντισε μόνο να μην περιορίσεις τη δημιουργικότητα από την ψυχρή λογική. Στα οικονομικά, ίσως υπάρξει ανατροπή λίγο πριν το Σαββατοκύριακο. Ευχάριστα νέα σε κάνουν να αναθαρρήσεις και να δεις τον τομέα αυτό πιο αισιόδοξα, ειδικά γύρω στα μέσα της εβδομάδας με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω.


Λέων
Η σημαντικότερη επιρροή που δέχεσαι την εβδομάδα που έρχεται είναι η είσοδος του Ήλιου – του κυβερνήτη σου- στον Υδροχόο. Αν και είσαι ένα δυναμικό ζώδιο, που δεν διστάζει να παλέψει και να νικήσει εκφράζοντας την υπεροχή σου, τώρα με την επιρροή αυτή καταφέρνεις να ελιχθείς έξυπνα ανάμεσα σε προβλήματα που προκύπτουν απρόοπτα. Παράλληλα, υπάρχει μια τάση να διώξεις από πάνω σου ό,τι σε κάνει να περιορίζεσαι και να πιέζεσαι. Λίγη προσοχή στα αισθηματικά σου όσον αφορά σε αυτή την τάση. Φρόντισε να δεις ρεαλιστικά τα δεδομένα και να μην δώσεις τέλος σε μια σχέση από λάθος εκτίμηση.
Στα αισθηματικά σου θα υπάρχει έντονα η προβολή της ατομικότητάς σου. Κάνεις όλο και πιο ξεκάθαρη την ανάγκη σου να νιώθεις ανεξάρτητος και ανεπηρέαστος από τις πιέσεις των άλλων. Μέσα σε αυτούς συγκαταλέγεται και ο σύντροφός σου. Εδώ θα αποδείξει αν αξίζει να βρίσκεται δίπλα σου ή όχι. Εν ολίγοις, σέβεται την προσωπικότητά σου και τις δικές σου ανάγκες ή προτιμά να ασκεί εξουσία και έλεγχο επάνω σου; Αν οδηγείται στη δεύτερη επιλογή, τότε μάλλον ο κοινός σας δρόμος σύντομα θα φτάσει σε αδιέξοδο. Αν διανύεις μια μοναχική περίοδο, φαίνεται πως δύσκολα θα αλλάξεις τα δεδομένα την εβδομάδα αυτή. Αν και ποτέ δεν ξέρεις τί προκύπτει, ειδικά με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στα μέσα της εβδομάδας.
Η δουλειά σου θα εξελιχθεί αρκετά καλά αυτή την εβδομάδα και μάλιστα απροσδόκητα καλά. Δεν θα λείψουν τα απρόοπτα που θα λειτουργήσουν υπέρ σου αυτή την φορά. Έτσι, καταφέρνεις έστω και την τελευταία στιγμή να βρίσκεις λύσεις. Στα οικονομικά, υπάρχει η δυνατότητα να βελτιωθεί η κατάσταση, μέσα από την συνέπεια και την σύνεση. Οργανώσου και συγκεντρώσου στον σκοπό σου.


Παρθένος
Φίλε Παρθένε, την εβδομάδα αυτή θα νιώσεις τη μεγαλύτερη επίδραση από τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Αν και εκ των πραγμάτων κινείσαι βάση προγραμματισμού, τις ημέρες αυτές θα νιώθεις ακόμη περισσότερο την ανάγκη να μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμά σου. Έτσι, εξασφαλίζεις την ομαλή εξέλιξη των υποθέσεών σου και αποφεύγεις το άγχος. Άλλωστε, έχεις κάνει τα λάθη σου στο παρελθόν και τώρα έχεις μάθει το μάθημά σου. Τα αισθηματικά σου ευνοούνται περισσότερο το Σαββατοκύριακο, που το κλίμα και η διάθεση γίνονται πιο χαλαρά. Η διαίσθησή σου σε οδηγεί και μάλιστα σε βοηθάει να κάνεις εξαιρετικές επιλογές. Εμπιστεύσου την.
Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα θα κυλήσει ισορροπημένα. Θα είσαι σε θέση να χρησιμοποιήσεις την λογική σου για να επαναφέρεις την αρμονία στη σχέση. Η διάθεσή σου απέναντι στο ταίρι σου θα αποπνέει αισθησιασμό και συναίσθημα. Οι εντάσεις υποχωρούν και αφήνουν τα πράγματα σε ηρεμία. Σαν την θάλασσα στην άπνοια, που την χτυπάει ο ήλιος. Ζεστή και απολαυστική. Έτσι θα είναι η προσωπική σου ζωή. Η ηρεμία και η γαλήνη που θα εκπέμπεις, λειτουργεί ως θέλγητρο για μια νέα γνωριμία. Κάνε την κίνησή σου και μην αφήσεις τις δεύτερες σκέψεις να σε καθηλώσουν.
Στην εργασία σου τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Και λύσεις θα βρεις σε προβλήματα που σε ταλαιπωρούν και απρόοπτες προτάσεις θα γίνουν. Φρόντισε μόνο να σκέφτεσαι αρκετά προτού πάρεις αποφάσεις, για αν μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου. Οι φιλοδοξίες σου σε παρακινούν και βρίσκουν τρόπο να πραγματοποιηθούν. Θέλουν τον χρόνο τους όμως. Στα οικονομικά, με αργά και σταθερά βήματα θα δεις επιτέλους τις αλλαγές που θέλεις.


Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η εβδομάδα αυτή δίνει μια ώθηση ως προς την τακτοποίηση και την οργάνωση των καταστάσεων. Με ωριμότητα και καθαρή σκέψη καταφέρνεις να δεις τα πράγματα από την σωστή οπτική και να πάρεις αποφάσεις που δυσκολευόσουν μέχρι τώρα να λάβεις,  είτε λόγω ανασφάλειας, είτε από φόβο να μην αδικήσεις κάποιον. Με τη Σελήνη στον Υδροχόο λίγο μετά τα μέσα της εβδομάδας και τον Ήλιο στον Υδροχόο το Σάββατο, θα υπάρξουν αλλαγές και ανακατατάξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Ο τρόπος που θα εκμεταλλευτείς κάποια γεγονότα θα κρίνουν και τις εξελίξεις. Φρόντισε να μην βάλεις μπροστά την ατομικότητά σου, γιατί τότε σίγουρα θα διώξεις μακριά κάποια πρόσωπα που προσπαθούν να σε πλησιάσουν για να σε βοηθήσουν.
Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου χάρη στις έξυπνες προτάσεις που θα τολμήσεις να κάνεις. Το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τις επιλογές σου και θα χαρίσει και στους δυο ηρεμία και καλή διάθεση. Φρόντισε μόνο να ελέγξεις λίγο περισσότερο τα ξεσπάσματά σου, καθώς φαίνεται ότι θα δυσκολεύεσαι να ανεχθείς οποιασδήποτε μορφής πίεση από τον σύντροφό σου. Καλύτερα να μιλήσεις και να εξηγήσεις παρά να αντιδράς παιδιάστικα.
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις χρήσιμες συναντήσεις με συνεργάτες, μέσω των οποίων θα καταφέρεις να ξεμπλοκάρεις κάποια σχέδια που είχαν πέσει σε τέλμα το τελευταίο διάστημα. Με κατανόηση και λιγότερο πείσμα, θα καταφέρεις να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις και να περάσεις με διακριτικούς τρόπους τις ιδέες σου. Δεν χρειάζεται να κινείσαι πάντα με την κατά μέτωπο επίθεση. Εσύ το ξέρεις καλύτερα από όλους. Στα οικονομικά, βάλε έναν πρόγραμμα, γιατί έχουν αρχίσει τελευταία να σε αγχώνουν πολύ. Οι σπατάλες πρέπει οπωσδήποτε να εξαλειφθούν αν θέλεις να κοιτάς αισιόδοξα το μέλλον. Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω την Τετάρτη, κάποιες δραστικές αποφάσεις που θα πάρεις θα φέρουν την ισορροπία που ζητάς.


Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, το πιο σημαντικό γεγονός της εβδομάδας θα είναι η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω την Τετάρτη. Αυτό σημαίνει ότι έρχεται η ολοκλήρωση σε κάποια ζητήματα και επιτέλους κλείνουν δημιουργώντας σου ανακούφιση. Την ίδια στιγμή, νέα ξεκινήματα σε περιμένουν που θα έχουν μια στέρεη βάση, καλό προγραμματισμό και μεθοδικότητα. Θα αξιοποιήσεις τις εμπειρίες ζωής που έχεις αποκτήσει μέχρι τώρα για να δημιουργήσεις το καλύτερο πλάνο ενεργειών σου. Έτσι, η εξέλιξη δεν θα αργήσει να έρθει και ειδικά σε μια υπόθεση που σε απασχολεί πολύ από καιρό. Το Σαββατοκύριακο αναμένεται θεραπευτικό και γαλήνιο. Θα υπάρχει καλό συναίσθημα, έντονη διαίσθηση και μηδενική πρόθεση για καβγάδες. Οπότε, ξεκουράσου και απόλαυσε όσα έχεις στη ζωή σου, εκφράζοντας εκτίμηση και ευγνωμοσύνη προς το σύμπαν!
Τα αισθηματικά αναμένονται να κυλήσουν πολύ ομαλά. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εντάσεις και άγχη. Καταφέρνεις να βρεις τη χρυσή τομή που σου χαρίζει ισορροπία και εσωτερική γαλήνη. Έτσι καταφέρνεις να διατηρείς το κλίμα της σχέσης χαλαρό, με πολύ καλή επικοινωνία. Είναι καλές οι ημέρες αυτές για να μιλήσεις στο ταίρι σου. Να του εκφράσεις τις ανησυχίες σου και τις σκέψεις σου γενικότερα. Δεν σε κρίνει, δεν σε φέρνει σε δύσκολη θέση. Και εσύ έχεις τη διάθεση να ανοιχθείς και να ακούσει τις συμβουλές που θα σου δώσει. Το Σαββατοκύριακο ενισχύει την αίσθηση της συντροφικότητας.
Στην εργασία σου αναμένονται καθυστερήσεις που θα σε κάνουν να εκνευριστείς, αλλά μην ανησυχείς γιατί όλα αυτά θα είναι πρόσκαιρα. Πολύ γρήγορα θα βρεθούν λύσεις και θα ανατρέψουν τα δεδομένα, κάνοντάς σε να καθησυχάζεις. Η υπομονή σου θα δοκιμαστεί, αλλά δεν χρειάζεσαι να πτοείσαι. Εκεί που τα πράγματα φαίνεται να δυσκολεύουν, ακριβώς εκείνη τη στιγμή θα ανατρέπονται τα πάντα προς όφελός σου. Στα οικονομικά, κλείσε τις υποχρεώσεις σου μηδενίζοντας τις οφειλές. Έτσι, θα καταφέρεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.


Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω την Τετάρτη αυτή σε βοηθάει να εξελιχθείς αν καταφέρεις να αξιοποιήσεις όλα αυτά που έχεις μάθει μέχρι τώρα με τον σωστό τρόπο. Τί σημαίνει αυτό; Αν δεν αποδεχθείς τα λάθη σου, δεν δεις ρεαλιστικά τα δεδομένα και δεν κινητοποιηθείς με προγραμματισμό, δεν θα καταφέρεις να πας παρακάτω. Από ό,τι φαίνεται όμως, είσαι διατεθειμένος να παίξεις σωστά το παιχνίδι. Οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια σε έχουν κουράσει και θα κάνεις ό,τι χρειαστεί για να τα ξεπεράσεις. Έτσι, η πειθαρχία που ακολουθείς σε βγάζει από το δύσκολο μονοπάτι που περπατούσες μέχρι τώρα. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδανικό για να δεις φίλους και να διασκεδάσει μαζί τους, να αφιερώσεις ποιοτικό χρόνο στην οικογένειά σου ή στον σύντροφό σου και γενικότερα να βρεθείς με τα πρόσωπα που αγαπάς.
Στα αισθηματικά θα υπάρχει πολύ καλό κλίμα και καλή συνεννόηση με τον σύντροφό σου. Μπορείς να του κάνεις κουβέντα για την εξέλιξη της σχέσης σας και να συζητήσετε σοβαρά τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας. Η θέληση για αλλαγή υπάρχει και από τις δυο πλευρές, το μόνο που μένει είναι να βρείτε ένα κοινό μονοπάτι και ένα κοινό τρόπο δράσης που να εκφράζει και τους δυο και να μην στερεί την ελευθερία σας. Αν δεν έχεις κάποια σχέση την περίοδο αυτή, κάτι απρόβλεπτο θα συμβεί. Μια νέα γνωριμία; Μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη σε μια υπάρχουσα γνωριμία; Όλα είναι πιθανά!
Στον χώρο της εργασίας θα κινηθείς με ψυχραιμία και μεθοδικότητα. Έχεις καταλάβει τη σημασία που έχει να λειτουργείς βάση προγραμματισμού και με άψογη πειθαρχία. Παρά την επιπολαιότητα που βγάζεις προς τα έξω κάποιες φορές τις ημέρες αυτές θα είσαι τόσο συγκροτημένος και δομημένος στη σκέψη και στην δράση σου! Στα οικονομικά, θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις, τις οποίες θα πρέπει να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο.


Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η εβδομάδα αυτή φωτίζεται από το σημαντικότερο γεγονός που επηρεάζει την σκέψη και την ψυχολογία σου, τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου. Τώρα κατανοείς καλύτερα κάποιες καταστάσεις και καταφέρνεις να δεις τη συνολική εικόνα. Απεγκλωβίζεσαι από λεπτομέρειες και σου τραβούσαν την προσοχή και σε έκαναν να χάνεις το νόημα. Τώρα είσαι σε θέση να κάνεις μεγαλόπνοα σχέδια με μακροπρόθεσμη ισχύ. Αναδιοργάνωσε τη ζωή σου με στόχο να κάνεις τα πράγματα γύρω σου όσο το δυνατόν καλύτερα για τα δικά σου γούστα. Καταφέρνεις να μην εγκλωβίζεσαι στα λόγια των άλλων. Τώρα ο δυναμισμός σε οδηγεί σε νέες εμπειρίες και μάλιστα προσφέροντάς σου σημαντικές απολαύσεις.
Στα αισθηματικά αν καταφέρεις να αποφύγεις την γκρίνια και την μουρμούρα, τα πράγματα θα κυλήσουν ευχάριστα και οι συγκρούσεις με το ταίρι σου θα περιοριστούν σημαντικά. Η σκέψη θα προηγείται του λόγου και η στάση αυτή σου εξασφαλίζει την ηρεμία. Όσο αποφεύγεις να πεις κάποια πράγματα μόνο και μόνο για να προκαλέσεις το ταίρι σου, τόσο τα πράγματα θα κυλήσουν ευχάριστα. Αν είσαι μόνος, η θετική αύρα που εκπέμπεις σε κάνει ελκυστικό στο άλλο φύλο και σου χαρίζει επιτυχίες.
Στην εργασία σου οι υποχρεώσεις θα είναι αρκετές, οι συναντήσεις απαιτητικές και οι υποθέσεις που ζητούν λύση αρκετές. Παρά τις απαιτήσεις, λοιπόν, δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Έχεις τόσο δυναμισμό που σε βοηθάει να ξεπεράσεις και τα πιο ανυπέρβλητα –φαινομενικά- εμπόδια. Η αναλυτική και οργανωτική σου σκέψη θα λειτουργήσουν πολύ βοηθητικά, για αυτό αξιοποίησέ τες όσο περισσότερο μπορείς. Αυτές είναι που θα σου δώσουν στήριξη και στα οικονομικά. Βάλε κάτω τα πράγματα και οργάνωσε τις κινήσεις σου. Δεν ωφελεί να κρύβεσαι πίσω από τα λάθη σου.


Υδροχόος
Η εβδομάδα αυτή κυλάει αρκετά αρμονικά παρά τις όποιες δυσκολίες προκύψουν. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω την Τετάρτη, σε βοηθάει να επινοήσεις λύσεις για να ξεπεράσεις τα εμπόδια που έχουν δυσκολέψει την πορεία σου. Οι αλλαγές που σκέφτεσαι να κάνεις θα έρθουν μέσα από την ανασυγκρότηση και τον καλό προγραμματισμό. Αν δεν κινηθείς με σχέδιο, καλύτερα να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τα πράγματα. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα τα κάνεις μούσκεμα. Η Σελήνη θα βρεθεί και στο δικό σου ζώδιο την Πέμπτη χαρίζοντάς σου εσωτερική αρμονία. Ο τρόπος που σκέφτεσαι θα εναρμονίζεται πλήρως με τα νέα δεδομένα που θα υπάρξουν.
Στα αισθηματικά οι ημέρες αυτές σε παροτρύνουν να πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου για να επιλύσεις κάποια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί μέσα στη σχέση. Έτσι, το κλίμα θα γίνει πολύ πιο ευχάριστο. Ειδικά το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στους Ιχθείς, θα έχεις καλή διάθεση και αρμονία που θα λειτουργεί ευεργετικά και για το δεσμό σου. Η ηρεμία αυτή σε κάνει πιο προσιτό και στο άλλο φύλο. Δίνεις το πάτημα που ψάχνει ένα πρόσωπο για να σε πλησιάσει και να σου εκφράσει τα κρυφά του συναισθήματα.
Στην εργασία τα πράγματα θα πάνε καλά και θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεδιπλώσεις τις σκέψεις σου ή να κάνεις τις προτάσεις σου. Υπάρχει καλή διάθεση και έτσι αποφεύγεις να φερθείς απότομα. Οι ισορροπίες μέσα στον χώρο της δουλειάς διατηρούνται επιτρέποντας μια άψογη συνεργασία με το περιβάλλον σου. Στα οικονομικά, καλό είναι να μην παρασυρθείς και κάνεις σπατάλες.


Ιχθύες
Φίλε Ιχθύ, η εβδομάδα αυτή θα εξελιχθεί πολύ θετικά και για το δικό σου ζώδιο. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω, σου χαρίζει ρεαλισμό και σωφροσύνη για να διαχειριστείς τις καταστάσεις. Τώρα θα είναι μια καλή περίοδος για να βάλεις βάσεις πάνω στις οποίες θα δομήσεις τα σχέδιά σου. Ακολούθησε τις φιλοδοξίες σου, αλλά χωρίς να βιάζεσαι. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σου πράγμα που σημαίνει ότι οι τόνοι πέφτουν, οι καταστάσεις δεν έχουν εκνευρισμό και ένταση, με αποτέλεσμα να απολαμβάνεις τις χαρές της ζωής. Η ομορφιά κρύβεται στα απλά και εσύ θα είσαι σε θέση να το συνειδητοποιήσεις.
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε πολύ καλή φάση και μέσα από έναν ειλικρινή διάλογο θα έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου. Μπορείτε να θέσετε τα δεδομένα, να τα αξιολογήσετε και να βάλετε στόχους για τη σχέση σας. Το πλανητικό σκηνικό σε προτρέπει να κάνεις με ενθουσιασμό το επόμενο βήμα, όποιο και αν είναι αυτό για εσένα. Αν πάλι η μοναχικότητα έχει εισβάλει για τα καλά στη ζωή σου, η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου φέρει ξαφνικές εξελίξεις…
Στην εργασία σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά και τα εμπόδια ή οι καθυστερήσεις μένουν πίσω. Η πρόοδος των σχεδίων σου σε κάνει να ικανοποιείσαι και να αισιοδοξείς για το μέλλον. Οι σχέσεις μέσα στην δουλειά εξομαλύνονται κάνοντάς σε να χαλαρώσεις λίγο και να ασχοληθείς με πιο ουσιαστικά ζητήματα. Στα οικονομικά, θα καταφέρεις να κινηθείς συνετά και οργανωμένα. Έχεις τόση ανάγκη να δεις την οικονομική σου κατάσταση να βελτιώνεται που θα κάνεις ό,τι απαιτείται, ακόμη και να στερηθείς κάποια πράγματα.

Δείτε επίσης

Ζώδια 8743787752545102547

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item