Τι λένε τα ζωδια για το Σάββατο 13 Ιανουαρίου

Ερμής Σύνοδο με Κρόνο, αλλά και Αφροδίτη Τετράγωνο με Ουρανό , δεν μας φέρνουν ένα καλό Σαββατοκύριακο ομολογουμένως…  Οι   Παρορμητικ...

A+ A-

Ερμής Σύνοδο με Κρόνο, αλλά και Αφροδίτη Τετράγωνο με Ουρανό, δεν μας φέρνουν ένα καλό Σαββατοκύριακο ομολογουμένως…  Οι Παρορμητικοί του 1ου δεκαημέρου έχουν να αντιμετωπίσουν σκληρότητα και ψυχρότητα στις επαφές τους, ενώ οι Παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρουδυσάρεστες εκπλήξεις αλλά και εντάσεις στα ερωτικά τους.

ΚΡΙΟΣ

Από σήμερα, Κριέ, κατάστρωσε καινούργια σχέδια για το μέλλον. Η επιτυχία τους είναι σχεδόν εξασφαλισμένη. Μόνο μη χάσεις την ψυχραιμία σου από κάποια γεγονότα που θα γίνουν και δεν τα περίμενες. Τα δικά σου άτομα είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν, αρκεί να εξωτερικεύσεις τις ανησυχίες σου και να τους πεις για αυτά που σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Κριέ μου, χρειάζεται να μιλήσεις και να νιώσεις πιο ήρεμα με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας. Και αν η μοναξιά ακόμη δε λέει να φύγει από κοντά σου, να ξέρεις, ότι αυτή την περίοδο που είναι η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορούν να συμβούν τα καλύτερα…

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά, Κριέ, θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να κινηθείς με ψυχραιμία και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά θα περάσουν διακυμάνσεις, γι’ αυτό πρέπει σήμερα να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις και, ιδιαίτερα, τι θα ξοδέψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, Ταύρε, πρέπει να επιδείξεις αρκετή υπομονή, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις καλύτερα τους στόχους σου. Επίσης, πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε παρασκηνιακές καταστάσεις, αφού αυτά είναι θέματα που δεν ταιριάζουν με το ζώδιό σου και μπορεί να σε στεναχωρήσουν. Σχέδια που έχεις από το παρελθόν θα δεις ότι σιγά-σιγά αρχίζουν και μπαίνουν στην επιθυμητή τροχιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μερικές φορές, Ταύρε, τα πείσματα στη σχέση είναι ευχάριστα, αλλά αν γίνονται συνέχεια, θα κουράσουν. Φρόντισε, λοιπόν, σήμερα να περάσετε τη μέρα σας όσο καλύτερα γίνεται, για να νιώσεις όμορφα κι εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά, Ταύρε μου, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Προσέγγισε τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα, Δίδυμε, θα έρθουν στο προσκήνιο σκέψεις για τον εαυτό σου και τον τρόπο που σχετίζεσαι με τους άλλους. Να ξέρεις ότι ο τρόπος που κινείσαι είναι σωστός και αποδοτικός. Θα επιδεικνύεις ασυνήθιστα πνευματώδεις ικανότητες σε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας. Κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα θα σε βάλουν σε προβληματισμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Δίδυμε, θα προσπαθήσεις να πετύχεις την ισορροπία, που θα φέρει ηρεμία στη σχέση σου. Με τον ερωτισμό που θα έχεις, να ξέρεις ότι αυτό που θα ζητήσεις, θα γίνεται χωρίς πρόβλημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, Δίδυμέ μου, μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε σήμερα να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία και θα δεις να τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, Καρκίνε, προχώρησε με τη λογική και χωρίς καθόλου συναισθηματισμό ώστε να μπορέσεις να φτάσεις τους στόχους σου πιο εύκολα. Προγραμμάτισε συνετά όλες τις κινήσεις σου και μην ανακοινώνεις τους μελλοντικούς σου στόχους. Τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν με πολύ μεγάλη επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου, Καρκίνε, και πες αυτά που νιώθεις για να νιώσεις καλύτερα κι εσύ. Η ημέρα θα είναι ερωτική και άκρως ρομαντική. Οι αδέσμευτοι μην κάθεστε καθόλου, διότι η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω δίνει τις καλύτερες επιρροές της για νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά, Καρκίνε, θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που υπάρχουν μέχρι τώρα. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό είναι να μην τις επιχειρήσεις σήμερα, διότι μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Είσαι από τα ζώδια, Λέων, που αυτό που θέλεις το πετυχαίνεις και ο δυναμισμός σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλος. Μπορείς να κάνεις άφοβα σχέδια για το μέλλον, αφού έχεις όλα τα εχέγγυα για επιτυχή έκβασή τους. Πρόσεξε λίγο τον παρορμητισμό σου, διαφορετικά κινδυνεύεις να πεις λόγια, που μπορεί να στεναχωρήσουν δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποιες φορές, Λέων, κάνεις μερικά πράγματα στη σχέση σου που μπορεί να παρερμηνευτούν από το ταίρι σου. Ξεκαθάρισε τη θέση σου, ώστε να περάσεις την ημέρα σου ήρεμα και ρομαντικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, Λέων μου, πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις. Τα οικονομικά δε θα είναι πολύ καλά, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις. Συμφωνίες και αλλαγές πάντως, ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, Παρθένε, πρέπει να δείξεις ευελιξία για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από καταστάσεις που ίσως να σε αποσυντονίσουν. Βγάλε τη δυναμικότητα που κρύβεις μέσα σου και διεκδίκησε αποτελεσματικά αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα στη σχέση σου, Παρθένε, και να ξεχάσεις πολλά προβλήματα του παρελθόντος. Η ημέρα προσφέρεται για ρομαντικές καταστάσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, Παρθένε, καλό είναι, αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, σήμερα να συμβουλευτείς δικά σου άτομα. Τα οικονομικά δεν πάνε άσχημα, αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς σε πάρα πολλά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να αισθάνεσαι ότι είσαι σε απομόνωση, Ζυγέ μου, χωρίς να έχεις τη στήριξη που θέλεις. Καλό, λοιπόν, είναι, να αρχίσεις να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Φρόντισε παραπάνω τον εαυτό σου, αφού τον έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Θα καταλάβεις σήμερα ότι μπορείς να συνεννοηθείς απόλυτα με τον περίγυρό σου και θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Ζυγέ, θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις θέματα από το παρελθόν που αφορούν τη σχέση σου. Έχεις την εύνοια της Αφροδίτης και με χαμηλούς τόνους, μπορείς να βρεις την χρυσή τομή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, Ζυγέ μου, θα έχεις μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται στους ρυθμούς που θέλεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπαίνεις σε μια περίοδο, Σκορπιέ, που θα έχεις υπερβολική αισιοδοξία και αρκετό δυναμισμό. Από σήμερα τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους. Σε πρώτο πλάνο, θα παίζουν ρόλο οι καταστάσεις στο σπίτι και η στάση που θα ακολουθήσεις για να τις βελτιώσεις. Είναι αλήθεια, πως τα τελευταία γεγονότα δεν σε έχουν βρει σε ετοιμότητα αλλά από ό,τι φαίνεται, εσύ θα τα καταφέρεις και πολύ σύντομα θα φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Σκορπιέ. Δίνεις με πολύ μεγάλη επιτυχία λύσεις που χρειάζεται η σχέση σας. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, πάρε τα πάνω σου, αφού με τις παρούσες πλανητικές όψεις ευνοείσαι να κάνεις νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο υπήρχε στο δρόμο σου μέχρι τώρα. Στα οικονομικά, τα πολλά έξοδα που έχεις, δε σε αφήνουν να εφαρμόσεις το πρόγραμμα που θέλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά, Τοξότη, και με αρκετή αισιοδοξία. Με το ταλέντο που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα, που στον παρελθόν παρέμεναν άλυτα. Σήμερα, ό,τι σκεφτείς, μπορείς να το καταφέρεις, αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί. Θα δεχτείς την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Τοξότη, είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Δέξου μερικές καταστάσεις έτσι όπως έρχονται και χαλάρωσε, ώστε να περάσεις καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, Τοξότη, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός που θα έχεις, θα είναι στα ύψη. Στα οικονομικά, πρέπει, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, να προσέχεις. Απόφυγε σήμερα τα πολλά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα Αιγόκερε, απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις. Η ευελιξία και η διπλωματία σου θα κάνει πολλά πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι και η μεγάλη ευαισθησία που έχεις, σε παρασύρει σε λάθος συμπεράσματα;

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα, Αιγόκερε, να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν άλλους τομείς της ζωή σου και βγάλεις την τρυφερότητα και τον ερωτισμό που έχεις. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι και η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, είναι καιρός να τη διώξεις, διότι έρχεται η γνωριμία που περίμενες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά, Αιγόκερε, θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς και λύνεις προβληματικές καταστάσεις, αλλά έχε ένα πολύ καλό πρόγραμμα. Στα οικονομικά, πρέπει σήμερα να προσέχεις, διότι θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάθε τι καινούργιο, Υδροχόε, σου προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον και περιέργεια. Έχεις την ευχέρεια να συνδυάζεις με επιτυχία πολλές δραστηριότητες μαζί και έτσι βρίσκεσαι στο κέντρο κάθε νέας και καινοτόμου ιδέας. Αυτό εκπλήσσει, αρέσει, αλλά και ενοχλεί τους άλλους, που σε βλέπουν να κυριαρχείς σε χώρους οι οποίοι εκείνοι δεν μπορούν καν να προσεγγίσουν, οπότε αποδέξου το, και σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός σου, Υδροχόε, θα είναι στα ύψη του σήμερα! Συζήτησε με το ταίρι σου, κάνε ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις τέλεια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου Υδροχόε, σήμερα πρόσεχε, διότι θα γίνουν λάθη από άλλους και μπορεί στο τέλος να τρέχεις εσύ για να λύσεις τα προβλήματα. Στα οικονομικά, έχεις κάνει πολλά ανοίγματα, που πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσεις να τακτοποιείς.

ΙΧΘΥΣ

Μια ημέρα έντασης και εκνευρισμού είναι αυτή, Ιχθύ μου, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία σου. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες. Ό,τι κάνεις να είναι μετρημένο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, Ιχθύ μου, για να μπορέσεις να περάσεις όμορφα, ερωτικά και ρομαντικά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά, Ιχθύ μου, θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, αλλά και νέα ξεκινήματα. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις στα έξοδά σου. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Δείτε επίσης

Ζώδια 2157675622968846366

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item