Τι λένε τα ζώδια την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Ας σοβαρευτούμε και ας ωριμάσουμε… επικοινωνιακά! Ο  Ερμής  από σήμερα στο Ζώδιο του  Αιγόκερω , ευνοεί τις   επαφές, τις επικοινωνίες...

A+ A-

Ας σοβαρευτούμε και ας ωριμάσουμε… επικοινωνιακά! Ο Ερμής από σήμερα στο Ζώδιο του Αιγόκερω, ευνοεί τις επαφές, τις επικοινωνίες, τις συμφωνίες, τις μετακινήσεις και τις συναντήσεις, των Ζωδίων της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Μη θυσιάζεις τα ταλέντα σου, Κριέ, με μοναδικό σκοπό το κέρδος. Η εσωτερική σου εξέλιξη σε απασχολεί, αλλά δεν βρίσκει διέξοδο. Η βαθύτερη κατανόηση του εαυτού σου θα είναι ο επόμενος στόχος σου. Σήμερα, που ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω, ευνοείσαι, οπότε δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι και μην αυτοπεριορίζεσαι. Αφέσου στη φύση, στη μουσική, χαλάρωσε, ξεκουράσου και ο συντονισμός θα επιτευχθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πλανήτες, Κριέ, θα φέρουν πολύ καλές εξελίξεις στη σχέση σου και θα μπορέσεις να ισορροπήσεις αρκετές καταστάσεις, που μέχρι τώρα ήταν προβληματικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, και σε συνεργασίες που θα προκύψουν, καλό θα είναι να προσέχεις, ώστε να φτάσεις πιο γρήγορα στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου δε θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα που τον τελευταίο καιρό είναι πολλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου, Ταύρε. Οι προσδοκίες σου ικανοποιούνται και κερδίζεις πολλά από αυτό. Θα δεχτείς πιέσεις για μία επένδυση την οποία πρέπει να αποφύγεις. Η προσπάθεια που καταβάλλεις για τη βοήθεια της οικογένειας αρχίζει να αποδίδει με αργά αλλά σταθερά βήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, Ταύρε, αλλά μπορεί να πάει και καλύτερα, αν ξεκαθαρίσεις και τα τελευταία σύννεφα που ίσως σε κάνουν να προβληματίζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Θέματα κληρονομικά ή/και φορολογικά θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς συγκρατημένα σε οικονομικές συναλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Βελτιώσεις αλλά και διόρθωση παλαιών λαθών, Δίδυμε, θα υπάρξουν τώρα. Οι αμοιβαίες υποχωρήσεις βοηθούν ακόμα περισσότερο, όπως και οι καλές διαπραγματεύσεις σε συμφωνίες. Εξέτασε προσεκτικά τα δεδομένα και πάρε τις απαραίτητες πληροφορίες. Προσοχή σε εμπόδια και αντιρρήσεις τρίτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να πεις στο ταίρι σου, Δίδυμέ μου, όλα αυτά τα πράγματα που σε ενοχλούν στη σχέση σας. Θα δεις μετά, ότι όλα θα είναι καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι προτάσεις που θα δεχτείς, Δίδυμε, στα επαγγελματικά σου, θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές, για να έχεις την επιτυχία με το μέρος σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς έξυπνα σε κάποιες καταστάσεις που θα παρουσιαστούν, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, Καρκίνε, που ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω, με ξεκάθαρες απόψεις, δυναμισμό και πίστη στο όραμά σου μπορείς να περιμένεις ευχάριστες εξελίξεις. Μην παρασύρεσαι από υπερβολική ευαισθησία, μην εξοργίζεσαι με προκλητικές συμπεριφορές και παράμεινε σταθερά στο δρόμο σου. Η διπλωματία και η διαίσθηση είναι τεράστιο όπλο στα χέρια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Καρκίνε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ερωτικά με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω είναι με το μέρος σου και θα φέρει αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε μου, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Έχεις ήδη πάρα πολλές υποχρεώσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει σήμερα να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και να αποφύγεις άσκοπες αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ

Απρόβλεπτες ανατροπές, Λέων σε αποσυντονίζουν και βγαίνεις προσωρινά από το δρόμο σου, αλλά ευτυχώς πολύ σύντομα επανέρχεσαι και βλέπεις τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. Πιθανές συμφωνίες και αποφάσεις για μία παράτολμη δραστηριότητα, πρέπει να αποφευχθούν. Υπάρχει κίνδυνος ρήξης και μεγάλης παρεξήγησης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός που θα έχεις σήμερα, Λέων, θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς σήμερα στα επαγγελματικά σου, Λέων, να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σου προκαλούν άγχος και ανασφάλεια. Στα οικονομικά, φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σταμάτα, Παρθένε, να αναλύεις διαρκώς τις καταστάσεις σε τέτοιο βάθος, αφού ισοπεδώνεις το συναίσθημα και φεύγεις από την ουσία. Οι άνθρωποι στον περίγυρό σου αντιλαμβάνονται τα πράγματα εντελώς διαφορετικά, κάτι που πρέπει να αποδεχτείς για να προχωρήσεις σε συνεννόηση. Μην το αποφεύγεις άλλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις δημιουργικό πνεύμα, Παρθένε, και μπορείς να ξεπερνάς τα προβλήματα στη σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στην εργασία σου, Παρθένε. Πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες, για να μη φτάσουν τα πράγματα εκεί που δε θα ήθελες. Στα οικονομικά, δεν πρέπει σήμερα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου αρχίζει και αποδίδει.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, Ζυγέ, ο Ερμής, μπαίνοντας στον Αιγόκερω, θα κάνει πολύ καλύτερη την επικοινωνία σου. Υπομονή και διπλωματία θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την κρίση στην οικογένεια και να φέρεις την ισορροπία που χρειάζεται. Η τακτοποίηση κάποιων εκκρεμοτήτων θα βελτιώσει αρκετά τις συνθήκες, όπως και η ανάθεση των υποχρεώσεων με δικαιοσύνη και προγραμματισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, Ζυγέ, θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δε θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας! Θα έχεις, λοιπόν, την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μη σταματάς την αναζήτηση, αφού τώρα η εύνοια της Αφροδίτης σου επιφυλάσσει πολύ ωραία πράγματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει. Φρόντισε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με ιδιαίτερη επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο προβληματισμός και η έλλειψη ανταπόκρισης, Σκορπιέ, είναι τα κύρια ζητήματα τώρα. Δυστυχώς οι εξελίξεις αργούν και η υπομονή είναι η μόνη λύση. Μην κλείνεσαι σήμερα στον εαυτό σου, αντίθετα σκέψου καλά, παρατήρησε τις λεπτομέρειες και προετοιμάσου να δράσεις, όταν οι καταστάσεις θα το επιτρέψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις πολλά προβλήματα και υποχρεώσεις, Σκορπιέ, αυτό όμως δεν είναι αιτία να φορτίζεις το ταίρι σου, αφού με αυτή την τακτική θα έρθει η απομάκρυνση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά σχέδια, Σκορπιέ μου, που έχεις βάλει για τη δουλειά σου, μπορεί να καθυστερούν, αλλά θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό σήμερα απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διανύεις μία περίοδο έντονης δραστηριότητας, Τοξότη. Η κούραση είναι μεγάλη, η κοινωνική απομόνωση αναπόφευκτη και η πίεση των άλλων αφόρητη. Βελτίωσε το πλάνο δράσης σου και απόκτησε μεγαλύτερη ευελιξία μέσα από την ιεράρχηση των αναγκών σου. Το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί να έχεις παραμελήσει πολλά θέματα, Τοξότη, σε ό,τι έχει σχέση με τον αισθηματικό τομέα. Καλό είναι, να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον και να ισορροπήσουν κάποιες καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, Τοξότη, τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρέπει σήμερα να προσέχεις σε αυτά που λες και ειδικότερα σε συνεργασίες που θα κάνεις. Στα οικονομικά σου πρέπει να δείξεις σύνεση, διότι θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και οφείλεις να κάνεις σωστό προγραμματισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σου Αιγόκερε, η καλή σου διάθεση και η θετική ενέργεια θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο. Μην υποτιμάς την αξία και το έργο σου, διατήρησε την ψυχραιμία σου και διεκδίκησε αυτό που δικαιούσαι. Η υπερβολή δεν βοηθάει καθόλου, αντίθετα δημιουργεί έχθρες που μπορείς να αποφύγεις με διπλωματία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, Αιγόκερέ μου, δίνει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να καλυτερεύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που έχεις στη σχέση σου. Για σένα, που ακόμη δεν έχεις ταίρι, η περίοδος είναι ευνοϊκή για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, δε θα πάνε καθόλου άσχημα. Έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου, αλλά τα άστρα δείχνουν ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Στα οικονομικά σου, πρέπει σήμερα να προσέχεις σε έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπες δαπάνες, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναταράξεις και ανατροπές σε αποσυντονίζουν, Υδροχόε, και μειώνουν την αυτοπεποίθησή σου. Μην υπερβάλλεις, δεν έρχεται η καταστροφή του κόσμου, αλλά δώσε στον εαυτό σου χρόνο για ανασύνταξη και δράσε δυναμικά, όπως απαιτούν οι καταστάσεις. Οι πλανήτες σήμερα σε στηρίζουν και θα τα καταφέρεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μερικές φορές, Υδροχόε, το πολύ ενδιαφέρον του συντρόφου σου σε κουράζει και νιώθεις ότι πνίγεσαι. Μην απομακρύνεσαι όμως, και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε μου, βρίσκονται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΙΧΘΥΣ

Η καθημερινότητα με τα προβλήματά της, Ιχθύ, σε έχει καταπονήσει αρκετά. Οι διακοπές δυστυχώς αργούν πολύ και οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν. Δέχεσαι όμως μία ξαφνική βοήθεια, η οποία σε ανανεώνει ολοκληρωτικά! Πιθανό και κάποιο μικρό ταξιδάκι με ευχάριστη παρέα. Μην το αρνηθείς, όσο και αν πιεστείς από το φόρτο των υποχρεώσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου διάθεση, Ιχθύ, θα είναι πολύ αυξημένη. Φρόντισε σήμερα να την αξιοποιήσεις κατάλληλα, για να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και θέματα, που μπορεί να είχαν πάρει αναβολή ή να καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις, να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Δείτε επίσης

Ζώδια 6160773670348175823

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item