Εβελίνα Παπούλια: Γιατί δεν θα πήγαινε ποτέ στο Survivor;

Συνέντευξη στο Tv Εθνος παραχώρησε η Εβελίνα Παπούλια, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων για ποιο λόγο δεν θα συμμετείχε ποτέ στο «Survivor...

A+ A-

Συνέντευξη στο Tv Εθνος παραχώρησε η Εβελίνα Παπούλια, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων για ποιο λόγο δεν θα συμμετείχε ποτέ στο «Survivor».

Σου έγινε πάντως πέρυσι πρόταση και για το «Star Academy» του Epsilon και για το «So you think you can dance». Τελικά δεν σε είδαμε σε κανένα από τα δυο...

Δεν είχα καθόλου χρόνο. Με το «So you think you can dance» οι συζητήσεις είχαν προχωρήσει αρκετά. Αλλά ο χρόνος μου ήταν πολύ πιεσμένος. Με το «Star Academy» έγινε απλά μια συζήτηση.

«Survivor» έβλεπες;

Το είχα δει. Το ριάλιτι κομμάτι δεν με αφορούσε καθόλου. Τα αθλήματα είχαν ενδιαφέρον. Δεν ήμουν φανατική τηλεθεάτρια.

Αν σου γινόταν μια καλή οικονομική πρόταση θα έμπαινες στο «Survivor»;

Όχι, δεν μπορώ να ζω στη φύση και να τριγυρνούν τα ποντίκια γύρω μου. Είμαι καλομαθημένη. Στην εποχή μας θεωρώ πως είναι τραγικό να μπαίνεις στη διαδικασία του να παρακαλάς για να φας.

Αν σου γινόταν μια πρόταση για την κριτική επιτροπή του «Dancing with the stars» θα το έκανες;

Δεν ξέρω. Θα μου ήταν δύσκολο να κρίνω συναδέλφους. Αν το έκανα, θα έπρεπε πρώτα να ανακαλύψω μέσα μου το πώς θα μιλάω σε αυτούς τους ανθρώπους. Δεν μπορείς να μιλήσεις με τους κανόνες που θα μιλήσεις σε ένα παιδί που ασχολείται με τον χορό. Θέλει άλλη λοιπόν διαδικασία και θα έπρεπε να την εφεύρω για να το κάνω.

Τι είναι για σένα ο χορός;                  

Έκφραση συναισθημάτων μέσω της κίνησης. Η εκφραστικότητα είναι αυτό που κάνει τον χορευτή και όχι απαραιτήτως το πόσα ακροβατικά θα κάνει.

Έχεις πια χρόνο για χορό;
Όχι, μόνο λίγο γυμναστήριο πάω.
ΠΗΓΗ

Δείτε επίσης

Lifestyle 321398396971144849

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item