Ο Βασάλος πέταξε τη βόμβα για το κορίτσι του

Δεν είναι λίγες οι φορές που η ερωτική ζωή των εργένηδων του Survivor απασχόλησε τη δημοσιότητα και τις gossip στήλες. Πολλές οι φήμες κ...

A+ A-

Δεν είναι λίγες οι φορές που η ερωτική ζωή των εργένηδων του Survivor απασχόλησε τη δημοσιότητα και τις gossip στήλες. Πολλές οι φήμες και καμία επιβεβαίωση. Μία από τις «σχέσεις» που είχε απασχολήσει αρκετά ήταν αυτή του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευριδίκης Βαλαβάνη.

Η παρέα που κάνουν είναι δεδομένη, ωστόσο οι δυο τους δεν έχουν παραδεχτεί ποτέ αν αυτό που τους δένει είναι μόνο φιλία ή και κάτι περισσότερο.

Όπως φαίνεται όμως οι εξελίξεις τρέχουν και οι σχέσεις διαμορφώνονται και ο Κωνσταντίνος Βασάλος πέταξε τη «βόμβα» στο τέλος της εκπομπής «ΕΔΩ» και όταν οι συντελεστές χαιρετούσαν ενόψει Χριστουγέννων. Όταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου τον ρώτησε πως θα περάσει τα Χριστούγεννα, εκείνος απάντησε: «Εγώ θα πάω στη Χίο με το κορίτσι μου».

«Ποιο κορίτσι σου;»

«Την Ευρυδίκη Βαλαβάνη» είπε κάνοντας τον Δημήτρη Μηλιόγλου να σωριαστεί και την Ντορέττα Παπαδημητρίου να μείνει με το στόμα ανοικτό. Μένει λοιπόν να αποδειχθεί εάν η αποκάλυψη του Βασάλου ήταν μία πλάκα για να ιντριγκάρει τον κόσμο ή αν μιλούσε σοβαρά.

Δείτε επίσης

Media 5004286108026042968

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item