Η λίστα του Μοντεστό, ο Μιραλάς και το μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού

Στον Πειραιά ετοιμάζονται ενόψει Γενάρη και 3-5 παίκτες αναμένεται να αποκτηθούν Ο Βέλγος σταρ παραμένει στο… κάδρο και σε πρώτο πλά...

A+ A-

Στον Πειραιά ετοιμάζονται ενόψει Γενάρη και 3-5 παίκτες αναμένεται να αποκτηθούν
Ο Βέλγος σταρ παραμένει στο… κάδρο και σε πρώτο πλάνο για την ομάδα του Ολυμπιακού για τον Γενάρη. Ο Μιραλάς όσο συνεχίζει να θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα θα είναι ένα έξτρα… όπλο του Ολυμπιακού για την διεκδίκηση του διεθνούς εξτρέμ. Η υπόθεσή του ήταν και παραμένει δύσκολη αλλά πιθανότητες είχε και έχει ακόμα ο πρωταθλητής Ελλάδας. Εκτός από τον πλάγιο επιθετικό το βασικό μεταγραφικό πλάνο έχει την απόκτηση ενός αριστερού μπακ και ενός επιθετικού. Από εκεί και πέρα ανοιχτό είναι και για back up κίπερ καθώς και για έναν παίκτη στον άξονα. Εν μέσω μίας περιόδου έτσι και αλλιώς δεν μπορούν να υπάρξουν ούτε πολλές αποχωρήσεις αλλά ούτε και πολλές προσθήκες.
Το όνομα του Μασάς είναι ένα από τα πολλά του Μοντέστο από την γαλλική αγορά. Ή όπως του Μποντιζέ, επίσης μέσου, ή ακόμα και του εξτρέμ Σαλιμπούρ. Ο Κορσικανός αρχικά είχε τσεκάρει την αγορά που ξέρει πολύ καλά για αρ. μπακ και εξτρέμ, ωστόσο και εξαιτίας του ότι μπορεί να προκύψουν και άλλες παράμετροι που δεν θα περιμένει ο Ολυμπιακός όπως μία πιθανή αποχώρηση Οφόε, υπάρχει αναζήτηση και για παίκτες στην μεσαία γραμμή.
Οι πληροφορίες που υπάρχουν και από την Γαλλία επιμένουν για τον Μασάς. Παράλληλα ότι θα γίνει μία τουλάχιστον κίνηση από την γαλλική αγορά αλά… Παπέ Σισέ με την… σφραγίδα του chief scout του Ολυμπιακού, που το τελευταίο διάστημα κοιτάζει διαρκώς υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και κάνει ταξίδια στο εξωτερικό.

Δείτε επίσης

Αθλητικά 4414309674466065118

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item