Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Πέρασα πολύ καιρό να τρώγομαι με τα ερωτικά

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό "Τηλέραμα", όπου μίλησε για την προσωπική της ...

A+ A-

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό "Τηλέραμα", όπου μίλησε για την προσωπική της ζωή.

«Έχω ζήσει μια ζωή πλούσια όπου είχα γάμους, φίλους, συντρόφους... Σύντροφο τώρα πάντως δεν έχω! Μην με παρεξηγήσετε, αγαπώ τους ανθρώπους και, κακά τα ψέματα, πάντα θες έναν άνθρωπο δίπλα σου. Τελικά, όμως, έχω καταλάβει πως δεν είμαι της πολλής φασαρίας. Αυτό δηλαδή που υποτίθεται πως γίνεται κάθε Κυριακή στο Σόι (σ.σ. την σειρά του Alpha όπου πρωταγωνιστεί), με τα οικογενειακά γεύματα, μου φαίνεται περίπου αδιανόητο. Να φανταστείτε πως από πιτσιρίκια στα κυριακάτικα τραπέζια εγώ… την έκανα! Δεν είμαι αντικοινωνική, κάθε άλλο. Με τα χρόνια όμως έχω κάπως “κλειστεί” και μου αρέσει η μοναξιά μου. Όχι η πολλή, ούτε η απόλυτη, αλλά να μπορώ όταν το επιλέγω, να αποσύρομαι, να γυρίζω προς τα μέσα μου, στον εαυτό μου» τόνισε η αγαπημένη ηθοποιός.

Συμπλήρωσε, δε, «Είναι μεγάλη κουβέντα η ευτυχία, αλλά μπορώ να την πω! Νιώθω υπερήφανη για την τηλεοπτική μου οικογένεια, για τη δουλειά μου σε τηλεόραση και θέατρο, αλλά και για όλα όσα, έχω αποκτήσει στη ζωή. Ναι, είμαι ευτυχής. Όσο για την προσωπική ζωή; Μπορώ πια να πω πως ήταν όλα επιλογές μου. Πέρασα πολύ καιρό να τρώγομαι με τον εαυτό μου, με τα ερωτικά…».

Δείτε επίσης

Lifestyle 6528531945864506901

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item