ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΑΝ ΛΑΘΟΣ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ!

Θέμα συζήτησης στα Τριαντέικα του Δήμου Αγρινίου, αποτελεί η… λανθασμένη κατεδάφιση, ευτυχώς ακατοίκητου, σπιτιού που έγινε στο χωριό πρ...

A+ A-

Θέμα συζήτησης στα Τριαντέικα του Δήμου Αγρινίου, αποτελεί η… λανθασμένη κατεδάφιση, ευτυχώς ακατοίκητου, σπιτιού που έγινε στο χωριό πριν από μερικές ημέρες.
Σύμφωνα με το agrinionews, ειδικός εκσκαφέας προχώρησε στην κατεδάφιση σπιτιού, το οποίο ήταν ήδη χτισμένο με τούβλα καλυπτόμενο μάλιστα και με στέγη.

Δυστυχώς όμως, το ακίνητο που έπρεπε πραγματικά να κατεδαφιστεί βρισκόταν 30 μέτρα πιο μακριά, στο διπλανό οικοδομικό τετράγωνο και ήταν και αυτό σε ημιτελές στάδιο κατασκευής!


Όταν υπέπεσε στην αντίληψη του ιδιοκτήτη ότι γκρεμίζεται το σπίτι του ήταν ήδη αργά, αφού το μηχάνημα είχε ολοκληρώσει το έργο του, όπως μπορείτε να δείτε και στη σχετική φωτογραφία.

«Από την πλευρά μας καταθέσαμε ήδη μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, προκειμένου να ασκηθούν ποινικές διώξεις όπου πρέπει. Σε κάθε περίπτωση θα κινηθούμε νομικά και σε αστικό επίπεδο, αξιώνοντας αποζημίωση για τη ζημιά που έχουμε υποστεί», δήλωσε στο agrinionews ο Ανδρέας Μπρέσιακας, πληρεξούσιος δικηγόρος του ζημιωθέντος ιδιοκτήτη.


Πηγή

Δείτε επίσης

Ελλάδα 6809706545664938794

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item