Μάρω Λύτρα για Λιάγκα: Είσαι ατάλαντος και έγινες διάσημος προσβάλλοντας ανθρώπους

Ξέσπασε η Μάρω Λύτρα κατά του Γιώργου Λιάγκα, με αφορμή τα σχόλια που έκανε ο παρουσιαστής στην ραδιοφωνική του εκπομπή σχετικά με την...

A+ A-

Ξέσπασε η Μάρω Λύτρα κατά του Γιώργου Λιάγκα, με αφορμή τα σχόλια που έκανε ο παρουσιαστής στην ραδιοφωνική του εκπομπή σχετικά με την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε η τραγουδίστρια από γνωστό πρόσωπο της showbiz.
O Γιώργος Λιάγκας συγκεκριμένα είπε μεταξύ άλλων ότι έκανε τις καταγγελίες γιατί ίσως τώρα θέλει να βγάλει νέο τραγούδι. "Όλες τώρα θυμήθηκαν ότι τις έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά" τόνισε στην ραδιοφωνική του εκπομπή.
Η απάντηση της τραγουδίστριας:
"Ήθελα να το μοιραστώ αυτό… Δείτε το πάνελ  και τον εξονυχιστικό έλεγχο από τον οποίο με περνάνε…Λιάγκα ποιος είσαι; Γιατί είσαι στην τηλεόραση; Είσαι @@ δημοσιογράφος και ατάλαντος και ένας βαρετός άνθρωπος χωρίς χάρισμα. Έγινες διάσημος προσβάλλοντας ανθρώπους σε πρωινάδικα. Η βραδινή εκπομπή σου είναι μια φθηνή κόπια την αμερικανικής. Δεν είσαι αστείος, δεν είσαι γοητευτικός και οι ερωτήσεις σου είναι βαρετές όπως και εσύ…Έκατσα και σε άκουσα να με «σκοτώνεις». Και τώρα θα επιστρέψω την χάρη. Είσαι τόσο τίποτα που γίνεσαι κάτι επειδή μιλάς για άλλους. Αυτοί που μένουν σε γυάλινα σπίτια δεν πρέπει να πετάνε πέτρες. Δεν χρειάζομαι την τηλεόραση σου πλέον. Δεν πουλάω τίποτα και θα σου πω γιατί το λέω τώρα.Ίσως προσπάθησα να το πω αλλά κανείς δεν με άκουσε γιατί το timing είναι τα πάντα. Και κυρίες, περιμένω περισσότερα από εσάς. Επίσης με κατηγορούν ότι όλο αυτό το έβγαλα από το κεφάλι μου, το δημιούργησα  μόνη μου. Δεν ισχύει αυτό. Περιμένω για τα δικαιώματα μου.Δεν είμαι μόνη μου. Ξέρω πολλές στις οποίες έχει κάνει το ίδιο, αλλά εκείνες νομίζουν ότι είναι οκ»! Για αυτό Γιώργο Λιάγκα κλείσε το αμόρφωτο, απαίδευτο στόμα σου γιατί όταν είπα παγκόσμιο  εννοούσα ότι μένω στον Καναδά και αυτό έγινε στην Ελλάδα".

Δείτε επίσης

Lifestyle 5813256247583927919

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item