Συμφοιτητής του Γιακουμάκη: «Είχα πει στη διεύθυνση της Σχολής ότι ο Βαγγέλης κινδύνευε»

Για τα βασανιστήρια που περνούσε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» ο Νίκος Δάβρης, συμφοιτητής του από την γαλακ...

A+ A-

Για τα βασανιστήρια που περνούσε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» ο Νίκος Δάβρης, συμφοιτητής του από την γαλακτοκομική σχολή.

Ο Νίκος Δάβρης αναφέρθηκε στις ενέργειες που έκανε, όταν διαπίστωσε τα όσα περνούσε ο άτυχος φοιτητής,  και μάλιστα -όπως λέει- είχε τονίσει στους υπευθύνους της σχολής ότι «αν δεν προσέξουν ή θα τον χτυπήσουν σοβαρά ή ακόμα και θα τον σκοτώσουν».
Ο νεαρός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «κάθε τρεις και λίγο τον εξευτέλιζαν. Αυτό με την ντουλάπα, με βίαιο χτύπημα στο σβέρκο, με κλεισίματα του νερού κατά τη διάρκεια του μπάνιου του. Εκείνος έλεγε ότι όλα πάνε καλά και δεν θα επέτρεπε σε κανέναν να μάθει το τι περνούσε. Όταν έμαθα για τον θάνατο του Βαγγέλη, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι τον “φάγανε”».
«Εγώ αμέσως κινητοποιήθηκα και πήγα και ενημέρωσα την υπεύθυνη της εστίας και μετά κατευθείαν τον διευθυντή της σχολής. Τους είπα ότι “προσέξτε γιατί πάνω είναι ένα παιδί που βασανίζεται”, είπα το όνομα του Βαγγέλη, και ότι αν δεν προσέξουν ή θα τον χτυπήσουν σοβαρά ή ακόμα και θα τον σκοτώσουν”», λέει ο ο ίδιος.

Δείτε επίσης

Ελλάδα 7246753173587405672

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item