ΛΑΡΙΣΑ: Σκότωσε τον πατέρα του μόλις έμαθε την απόφαση που πήρε – Οι αντιφάσεις του πατροκτόνου!

Ο Νίκος Σπυρόπουλος έπεσε νεκρός στη Λάρισα, από τα χέρια του γιου του. Οι άγνωστες πτυχές της υπόθεσης σοκάρουν... Ισόβια κάθειρξη επ...

A+ A-

Ο Νίκος Σπυρόπουλος έπεσε νεκρός στη Λάρισα, από τα χέρια του γιου του. Οι άγνωστες πτυχές της υπόθεσης σοκάρουν...

Ισόβια κάθειρξη επέβαλε χθες το απόγευμα το Μικτό Ορκωτό Εφετείο στη Λάρισα σε έναν 47χρονο Τυρναβίτη ο οποίος τον Δεκέμβρη του 2013 σκότωσε τον ίδιο του τον πατέρα. Tον 77χρονο τότε Νικόλαο Σπυρόπουλο στο σπίτι τους με περίστροφο.

Αυτό που «όπλισε» το χέρι του και έπληξε στην καρδιά και στο κεφάλι τον ηλικιωμένο άνδρα, όπως αποδείχθηκε, ήταν η προσπάθεια του πατέρα να βοηθήσει οικονομικά την κόρη του, αδερφή του κατηγορούμενου, με το ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ.

Από εκείνη τη νύχτα μέχρι και χθες ο 47χρονος δράστης ανέφερε αρκετές εκδοχές για το πώς συνέβη το έγκλημα, όμως έπεσε σε πολλές αντιφάσεις.

Μίλησε για αυτοκτονία, κατηγόρησε την ίδια του τη μητέρα ενώ σε κάποιες στιγμές είπε πως το έκαναν τρίτα πρόσωπα που μπήκαν στο σπίτι.

Αν και καμία από αυτές τις παραπάνω περιπτώσεις δεν είχε βάση, ο ίδιος δεν παραδέχθηκε πως σκότωσε τον πατέρα του.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της χθεσινής διαδικασίας ζήτησε ακόμα και τη χρήση ανιχνευτή ψεύδους που έχει να χρησιμοποιηθεί στην Ελλάδα τουλάχιστον 15 χρόνια, σύμφωνα με έμπειρους νομικούς…

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία, thessalianews.gr

Δείτε επίσης

Ελλάδα 4163973820715330973

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item