Το σπίτι τους ήταν μικρό και δεν είχε παιδικό δωμάτιο. Αυτό που κατασκεύασαν, θα σας καταπλήξει!

Ένα ζευγάρι αναζητούσε απεγνωσμένα τρόπο για να χωρέσει στο σπίτι τους το μωρό τους, που μεγάλωνε, και έτσι στράφηκαν προς τις σκάλες. Τ...

A+ A-

Ένα ζευγάρι αναζητούσε απεγνωσμένα τρόπο για να χωρέσει στο σπίτι τους το μωρό τους, που μεγάλωνε, και έτσι στράφηκαν προς τις σκάλες.

Τότε συνειδητοποίησαν ότι αυτή η περιοχή του σπιτιού με τον ανοιχτό χώρο ήταν κενή και αχρησιμοποίητη. Έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να αξιοποιήσει τον κενό χώρο και να κατασκευάσει ένα ημιόροφο για να γίνει το δωμάτιο του παιδιού.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα δημιουργικό καταφύγιο για παιχνίδι και ξεκούραση. Πλέον εκμεταλλεύονται κάθε εκατοστό του σπιτιού και ο χώρος φαίνεται πιο ενδιαφέρον από πριν.

Δείτε πως ήταν πριν και μετά.

before-and-after

Πριν ξεκινήσουν, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι χωράει κάτι σε αυτό το μικρό χώρο.

two-story-entrance

Εδώ, ξεκίνησαν τις εργασίες υποστύλωσης του πατώματος.

starting

Το πάτωμα φαίνεται φοβερό σε αυτό το στάδιο και η κατασκευή αποκτά μορφή. Αλλά χρειάζονται κιγκλιδώματα για την ασφάλεια του παιδιού.

loft-floor

Φυσικά στη συνέχεια πρόσθεσαν, και υπήρχε χώρος για ό, τι χρειάζονταν. Μια γωνία είναι αφιερωμένη στους μεγάλους, με έναν υπολογιστή και έναν εκτυπωτή, και υπάρχει μπόλικος χώρος για παιχνίδια και ράφια για αποθήκευση.

finished-project

Έχοντας τελειώσει τα πάντα, φαίνεται εκπληκτικό! Να, ολόκληρη η όψη του δωματίου:

finished-loft

Αν σας άρεσε η κατασκευή, μοιραστείτε αυτό το άρθρο και αφήστε τα σχόλιά σας!
ΠΗΓΗ

Δείτε επίσης

Περίεργα 4178892282628129770

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item