Δείτε απο κάμερα ασφαλείας πώς «χτυπάνε» οι πορτοφολάδες μέσα σε ασανσέρ - Βίντεο

Κάμερα ασφαλείας σε ανελκυστήρα κατέγραψε πώς μια συμμορία πορτοφολάδων απέσπασε το ενδιαφέρον μιας ηλικιωμένης ώστε μια συνεργός τους ν...

A+ A-

Κάμερα ασφαλείας σε ανελκυστήρα κατέγραψε πώς μια συμμορία πορτοφολάδων απέσπασε το ενδιαφέρον μιας ηλικιωμένης ώστε μια συνεργός τους να καταφέρει να αρπάξει μέσα από την τσάντα του θύματος το ποσό των χιλίων λιρών (1127 ευρώ).

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, η ηλικιωμένη εισέρχεται στον ανελκυστήρα ενός εμπορικού κέντρου στο Λονδίνο μαζί με δύο άνδρες και μια ακόμα γυναίκα. Οι δύο άνδρες αρχίζουν να πατάνε τα κουμπιά των ορόφων και φαίνεται να διαφωνούν με την 69χρονη ενώ της μπλοκάρουν με τον τρόπο τους την έξοδο.
Όση ώρα συμβαίνει αυτή η «αναταραχή», η συνεργός τους ψάχνει την τσάντα της γυναίκας για να της πάρει τα χρήματα που κουβαλούσε.

Το βίντεο δόθηκε σχετικά πρόσφατα στη δημοσιότητα από τη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, η οποία ανακοίνωσε ότι το περιστατικό συνέβη στο εμπορικό κέντρο Εξτσέιντζ στο Ίλφορντ στο ανατολικό Λονδίνο στις 26 Ιουλίου.

Το θύμα, μια φτωχή συνταξιούχος, είχε σηκώσει προηγουμένως τις αποταμιεύσεις της από τη Lloyds Bank.

Η Αστυνομία δήλωσε ότι η 69χρονη δεν είχε αντιληφθεί ότι την είχαν ληστέψει μέχρι που έφτασε στο αυτοκίνητό της.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία ζητά την βοήθεια του κοινού για την αναγνώριση των δραστών. 


Δείτε το βίντεο:


Δείτε επίσης

Χρήσιμα 4471819503848792047

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item