Αργολίδα: Τρομακτικές εικόνες σε σπίτι – Αρνήθηκαν να ανοίξουν την πόρτα αλλά το μυστικό δεν έμεινε κρυφό!

Αυτή τη φορά όλη η αλήθεια ήρθε στο φως. Αίσθηση από τις εικόνες σε σπίτι του Άργους... Σε ένα απίστευτο περιστατικό κλήθηκε να επέμβει ...

A+ A-

Αυτή τη φορά όλη η αλήθεια ήρθε στο φως. Αίσθηση από τις εικόνες σε σπίτι του Άργους...
Σε ένα απίστευτο περιστατικό κλήθηκε να επέμβει το πρωί πλήρωμα του ΕΚΑΒ στην Αργολίδα στην οδό Πυργέλας στην πόλη του Άργους.

Η κλήση που έλαβαν ήταν για παραλαβή από το σπίτι της και μεταφορά μια ηλικιωμένης με παθολογικά προβλήματα υγείας που ζει μαζί με τον επίσης ηλικιωμένο σύζυγό της.

‘Οταν όμως το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο, αυτό που αντίκρισε ξεπερνούσε ακόμη και τη φαντασία τους, καθώς στο σπίτι που βρισκόταν η ηλικιωμένη ήταν πλημμυρισμένο από τα  κόπρανα 20 σκυλιών που ζουν στον ίδιο χώρο με το ζευγάρι ηλικιωμένων και η δυσωδία ήταν αβάσταχτη.

Το πλήρωμα παρόλα αυτά έκανε ενέργειες για να εισέλθει στην οικία αλλά ο άνδρας της ηλικιωμένης αρνήθηκε να ανοίξει την πόρτα, καθώς όπως καταγγέλλουν οι γείτονες που διαμαρτύρονταν κατά την διάρκεια της επιχείρησης μεταφοράς, έχει να ανοίξει 20 χρόνια και τους υπέδειξε το παράθυρο.

Το ΕΚΑΒ ειδοποίησε την αστυνομία και την πυροσβεστική υπηρεσία όπου κατέφθασε, εισήλθε εσωτερικά της οικίας με μάσκες οξυγόνου και τελικά κατάφερε και μετέφερε την γυναίκα στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι γείτονες κάνουν λόγο για άθλιες συνθήκες που επικρατούν στην συγκεκριμένη οικία και ζητούν την παρέμβαση των Υπηρεσιών υγιεινής και του εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ

Δείτε επίσης

Ελλάδα 7297594642538133193

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item