Ο Χρήστος με τα χρήματα από τα κάλαντα αγόρασε τροφή για τα αδέσποτα της γειτονιάς του

Από το πρωί παραμονές Χριστουγέννων ο μικρός Χρήστος με το τρίγωνο ανά χείρας ξεχύθηκε στους δρόμους της γειτονιάς του, χτύπησε τα κουδο...

A+ A-

Από το πρωί παραμονές Χριστουγέννων ο μικρός Χρήστος με το τρίγωνο ανά χείρας ξεχύθηκε στους δρόμους της γειτονιάς του, χτύπησε τα κουδούνια δεκάδων σπιτιών, μπήκε σε μαγαζιά, ανεβοκατέβηκε σκάλες, διένυσε χιλιόμετρα με τα πόδια και για ώρες τραγουδούσε ακούραστα και με ζήλο τα παραδοσιακά κάλαντα σε συγγενείς, φίλους, γνωστούς και συμπολίτες του.

Με τα χρήματα που μάζεψε δεν αγόρασε τίποτα για τον εαυτό του, όπως θα έκανε κάθε παιδί της ηλικίας του. Ο μικρός Χρήστος σκέφτηκε μόνο τ’ αδέσποτα σκυλάκια της γειτονιάς του και τις ανάγκες τους. Έτσι μετά τα κάλαντα πήγε κατευθείαν στο pet shop όπου τους αγόρασε ένα σακί ξηρά τροφή.

Φωτογραφία του Δημητρης Τροκανας.

Την αξιέπαινη αυτή πράξη του μικρού αγοριού δημοσίευσε στο προσωπικό προφίλ του στο facebook ο Δημήτρης Τροκανάς και δικαίως ο Χρηστάκης εισέπραξε πολλά συγχαρητήρια από τον κόσμο για την πολύτιμη και συνάμα συγκινητική βοήθεια και προσφορά του στους αδέσποτους τετράποδους φίλους του.

Φωτογραφία του Δημητρης Τροκανας.

Ο Χρηστάκης είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα, πολύ ώριμο για την ηλικία του και σίγουρα μεγαλωμένο με αρχές και αγάπη από την οικογένειά του. Ένα παιδί που στέκεται έμπρακτα αλληλέγγυο στο πλευρό των πιο αδύναμων από εκείνο και δίνει μαθήματα αγάπης, γενναιοδωρίας, καλοσύνης και προσφοράς υπενθυμίζοντας στους ενήλικες το αληθινό πνεύμα αυτών των ημερών.

ΠΗΓΗ

Δείτε επίσης

Διάφορα 5586753567808090785

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item