Κοινή πρόταση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ για το όνομα της πΓΔΜ ζητεί η Νέα Δημοκρατία

Υποθέτουμε ότι επικοινωνούν μεταξύ τους, αναφέρει η Πειραιώς σε ανακοίνωσή της Συγκεκριμένη και κοινή πρόταση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για το...

A+ A-

Υποθέτουμε ότι επικοινωνούν μεταξύ τους, αναφέρει η Πειραιώς σε ανακοίνωσή της
Συγκεκριμένη και κοινή πρόταση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για το όνομα της πΓΔΜ ζητεί η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας στο γραφείο του πρωθυπουργού που κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να γνωστοποιήσει τη δική του θέση στο θέμα.
«Θυμίζουμε στους κ. Τσίπρα και Καμμένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ βρίσκονται στην Κυβέρνηση και όχι στην Αντιπολίτευση. Και καθώς υποθέτουμε ότι επικοινωνούν μεταξύ τους, αναμένουμε μια συγκεκριμένη και κοινή πρότασή τους για το όνομα της ΠΓΔΜ» αναφέρει το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και καταλήγει: «Διότι όσο βρίσκονται ακόμη στην Κυβέρνηση, εκείνοι έχουν την ευθύνη της διαπραγμάτευσης και όχι τα κόμματα της Αντιπολίτευσης».
«Ο κύριος Μητσοτάκης είναι καιρός να σοβαρευτεί και να καταλάβει, ότι ορισμένα εθνικής σημασίας θέματα δε μπορεί να προσεγγίζονται μέσα από το πρίσμα της μικροκομματικής σκοπιμότητας. Αν έχει σαφή θέση για το ονοματολογικό, καλό θα ήταν να τη γνωστοποιήσει στον ελληνικό λαό.Αν πάλι δυσκολεύεται, γιατί άλλα προτείνει ο αντιπρόεδρός του και άλλα η αδελφή του και πρώην υπουργός Εξωτερικών, ας καταλάβει ότι το πρόβλημά του δε θα γίνει και πρόβλημα της χώρας» τόνιζε το Μαξίμου σε ανακοίνωση- απάντηση στη συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ, στην οποία έθεσε θέμα δεδηλωμένης εάν ο Πάνος Καμμένος δεν στηρίξει την κυβερνητική επιλογή στο Σκοπιανό.

Δείτε επίσης

Πολιτική 5670723928341770231

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item