Αιχμηρή απάντηση Καμμένου στον Γιούνκερ: Ήταν νύχτα, έκανε κρύο...

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 ο Πάνος Καμμένος έδωσε αιχμηρή απάντηση στον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος αποκάλ...

A+ A-

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 ο Πάνος Καμμένος έδωσε αιχμηρή απάντηση στον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος αποκάλεσε τον Έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας «ακροδεξιο», με αφορμή ερώτηση που έγινε στον επικεφαλής της Κομισιόν για τη συμμετοχή της ακροδεξιάς στη νέα αυστριακή κυβέρνηση.
«Έκανε τη δήλωση νύχτα, κάνει κρύο στις Βρυξέλλες, ήταν τέτοιες οι συνθήκες που μπορεί να με μπέρδεψε με τον Βορίδη ή τον Γεωργιάδη», τόνισε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σημειώνοντας πως ο πρόεδρος της ΕΕ, «όπως ο καθένας, έχει τα ελάττωματά του».
Ο κ. Καμμένος επεσήμανε ότι «έχει μία καλή σχέση με τον κ. Γιούνκερ», διευκρινίζοντας ότι «δεν συνηθίζει να με χαστουκίζει φιλικά όπως τον κ. Βενιζέλο ή να με φιλάει όπως τον κ. Σαμαρά».
Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της Κομισιόν κληθείς να απαντήσει «πως θα συνεργαστεί με τους υπουργούς που προέρχονται από τον κυβερνητικό εταίρο του κ. Κουρτς», δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «εδώ έχω συνεργαστεί και με τον ακροδεξιό κυβερνητικό εταίρο του κ. Τσίπρα».

Δείτε επίσης

Πολιτική 4631998922468837751

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item