Η εξομολόγηση του Πάνου Κιάμου: «Μπήκα στο καμαρίνι και έβαλα τα κλάματα…»

«Το θυμάμαι σαν τώρα και ανατριχιάζω...» Ο Πάνος Κιάμος μίλησε στην Φαίη Σκορδά και στο Πρωινό, ανήμερα των Χριστουγέννων και περιέγρ...

A+ A-

«Το θυμάμαι σαν τώρα και ανατριχιάζω...»

Ο Πάνος Κιάμος μίλησε στην Φαίη Σκορδά και στο Πρωινό, ανήμερα των Χριστουγέννων και περιέγραψε πως ο πατέρας του είναι κοντά του σε κάθε του επαγγελματικό βήμα, αλλά και πως πολλοί έχουν την εντύπωση πως είναι από τη Θεσσαλονίκη.

«Ξεκίνησα από Αθήνα. Έκανα δύο χρόνια στην Αθήνα και μετά πήγα στην Θεσσαλονίκη. Οι περισσότεροι πίστευαν ότι είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Εγώ ξεκίνησα στη Θεσσαλονίκη για 20 εμφανίσεις σε ένα μαγαζί το 2000, το οποίο λεγόταν «Γοργόνες και Μάγκες». Βλέπω τον κόσμο με κοιτούσε λίγο περίεργα. Να μοιραστώ την εμπειρία μου… Μπαίνω μέσα στο καμαρίνι και βάζω τα κλάματα. Το θυμάμαι σαν τώρα και ανατριχιάζω. Ξημερώνει του Αγίου Δημητρίου.


Μου λέει ο πατέρας μου «τα σχόλια είναι καλά από κάτω, μην κοιτάς εσύ… Πήγαν έπιασαν τον επιχειρηματία και του είπαν ότι τους αρέσεις πάρα πολύ. Προχώρα, θα κάνουμε ένα τριήμερο και άμα δεν θες, φεύγουμε».


Πάω στον Άγιο Δημήτριο, ανάβω ένα κεράκι και λέω Θεούλη μου, βοήθησε με σε παρακαλώ… Να μη σου τα πολυλογώ, ήρθε η επόμενη ημέρα, ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα και από 20 εμφανίσεις, έκατσα τρία χρόνια σερί. 


Κάποια στιγμή έρχονται οι Θεσσαλονικείς και μου λένε, αυτό που ακούμε εδώ μέσα το θέλουμε στο αμάξι μας, το θέλουμε στο σπίτι μας. Και έτσι έγινε το LIVE το 2004. Και από εκεί έγινε όλο το πράγμα, γιατί έγινε πάνω στο ΦΙΞ η εγγραφή και από εκεί πιστεύει πολύς κόσμος ότι εγώ είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Έγινε ανάποδα με εμένα» εξομολογήθηκε ο Πάνος Κιάμος.


Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε ακόμα στη λάθος επιλογή μαγαζιού που έκανε κατεβαίνοντας στη συνέχεια στην Αθήνα και πόσο δύσκολο ήταν, αλλά και πόσο διδακτικό για εκείνον που τραγουδούσε μπροστά σε ελάχιστες παρέες, από εκεί που τραγουδούσε σε μαγαζιά με 2000 άτομα.


Δείτε όσα είπε στην Φαίη Σκορδά:


Δείτε επίσης

Media 2965403217211539418

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item