Γιατί κάποιες γυναίκες ΔΕΝ τρώνε κέρατο ΠΟΤΕ!

Γιατί κάποιες γυναίκες ΔΕΝ τρώνε κέρατο ΠΟΤΕ! Δεν είναι πραγματικά τόσο δύσκολο όσο νομίζεις. Πολλές γυναίκες ανησυχούν ότι οι άνδρες...

A+ A-

Γιατί κάποιες γυναίκες ΔΕΝ τρώνε κέρατο ΠΟΤΕ!

Δεν είναι πραγματικά τόσο δύσκολο όσο νομίζεις. Πολλές γυναίκες ανησυχούν ότι οι άνδρες τους ή οι σύντροφοι τους θα τους απατήσουν. Μπορείς λοιπόν να κρατήσεις μια σχέση χωρίς να μπει τρίτο άτομο ανάμεσα σας; Ναι!

Σύμφωνα με μια μελέτη, οι άνδρες θα μπορούσαν να απατήσουν μόνο και μόνο επειδή έχουν ισχυρότερες σεξουαλικές ορμές. Μειώνοντας λοιπόν αυτές τις παρορμήσεις είναι πιθανότερο να μην σε απατήσει. Οι έξυπνες γυναίκες γνωρίζουν ότι υπάρχουν απλά πράγματα που μπορείς να κάνεις αν δεν θέλεις να έχεις τρίτο πρόσωπο στη μεταξύ σας σχέση. 


Και είναι τα παρακάτω:

1. Αγκαλιάζουν τον σύντροφο τους κάθε μέρα

Η φύση της σχέσης είναι αρκετά σημαντική και περιλαμβάνει το κράτημα των χεριών, το να τον κοιτάζεις στα μάτια, τα φιλιά και χάδια και φυσικά ο έρωτας. Αυτό μπορεί να είναι το προφανές αλλά πολύ συχνά παραβλέπεις ή απλά ξεχνάς να τον προσεγγίσεις και να τον αγγίξεις. Μη παίρνεις τη σχέση σου σαν δεδομένο. Οι φυσικές χειρονομίες αγάπης είναι σωτήριες για την υγεία της σχέσης σας.

2. Μιλούν πραγματικά

Η σύνδεση σε νοητικό επίπεδο βοηθά τα ζευγάρια να διατηρήσουν μια υγιή και συχνή επικοινωνία όπου συχνά είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη σχέση. Αν δεν επικοινωνείς με τον σύντροφο σου τακτικά πως μπορείς να περιμένεις να ξέρει τι αισθάνεσαι; Αφιέρωσε 15 λεπτά για να μιλήσεις μαζί του για πράγματα όπου πραγματικά τον απασχολούν και θα δεις διαφορά.


3. Ξέρουν πως είναι εκεί γι “αυτόν

Το να είσαι στο ίδιο δωμάτιο μαζί του δεν σημαίνει στην πραγματικότητα ότι είσαι και μαζί του. Το τελευταίο απαιτεί γνώση και συναίσθηση. Χρειάζεται παρουσία στο τι συμβαίνει την παρούσα στιγμή. Ποια είναι η διάθεση του; Γιατί είναι έτσι; Τι σου λέει η γλώσσα του σώματος; Μπορείς να καλύψεις τις ανάγκες του; Τα μικρά πράγματα που θα παρατηρήσεις θα σε βοηθήσουν θετικά ώστε να κάνεις τη σχέση ισχυρότερη.

Δείτε επίσης

Διάφορα 6020134003517031613

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item