Το άδοξο-τηλεοπτικό-τέλος, της ''Ελληνοφρένειας'' . Τι λέει ο ALPHA

Με ένα μήνυμα των συντελεστών της, στα social media της εκπομπής έπεσαν οι «τίτλοι τέλους» της τηλεοπτικής Ελληνοφρένειας που μεταδιδ...

A+ A-

Με ένα μήνυμα των συντελεστών της, στα social media της εκπομπής έπεσαν οι «τίτλοι τέλους» της τηλεοπτικής Ελληνοφρένειας που μεταδιδόταν στον Alpha.
Σύμφωνα με τους συντελεστές «μας έκοψαν αιφνιδίως απ τον Alpha Tv! !Μας ανακοινώθηκε χθες βράδυ αφού είχε γυριστεί και μονταριστεί η εκπομπή,με αποτέλεσμα να μη μπορέσουμε καν να χαιρετίσουμε το κοινό. Ευχαριστούμε λοιπόν όσους μας παρακολούθησαν αυτά τα 4μισι χρόνια. Ραντεβού στα Γουναράδικα».
Σύμφωνα με πηγές του καναλιού λοιπόν, η Ελληνοφρένεια τελείωσε λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Όπως σημειώνουν από το κανάλι της Κάτζας, η τηλεοπτική αγορά είναι πολύ σκληρή το τελευταίο διάστημα. Από τον Alpha τονίζουν πως η απόφαση δεν ελήφθη ελαφρά τη καρδία, όμως το τηλεοπτικό πρόγραμμα σημείωνε συχνά τη φετινή σεζόν τηλεθέαση που δεν ξεπερνούσε ούτε το 10%. Επιπλέον, τονίζουν πως αν και δεν ήταν ακριβή παραγωγή, το κόστος της δεν θεωρείτο αμελητέο, καθώς απαιτούσε πολλές ώρες μοντάζ, αλλά και εξωτερικό γυρίσματα.
Τέλος, από τον Alpha σχολιάζουν πως η περίοδος των γιορτών συμπίπτει με τη μέση της σεζόν που τόσο το κανάλι, όσο και οι ανταγωνιστές αναπροσαρμόζουν τη στρατηγική τους για το υπόλοιπο μισό της τηλεοπτικής κούρσας.

Δείτε επίσης

Media 2817593019871218692

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item