Της έκλεισε τα μάτια για να της κάνει «έκπληξη» και την μαχαίρωσε 88 φορές

Φρικιαστικό  θάνατο  στα χέρια του συντρόφου της ο οποίος την μαχαίρωσε συνολικά  88 φορές  βρήκε μια  Ρωσίδα  σκιέρ επειδή τον κορόιδεψ...

A+ A-

Φρικιαστικό θάνατο στα χέρια του συντρόφου της ο οποίος την μαχαίρωσε συνολικά 88 φορές βρήκε μια Ρωσίδα σκιέρ επειδή τον κορόιδεψε όταν ανακάλυψε ότι αντί για επιχειρηματίας ήταν στην πραγματικότητα εργαζόμενος σε πλυντήριο αυτοκινήτων.

Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι ο Εβγκένι Μαρκόφ, όπως είναι το όνομα του δράστη, μαχαίρωσε την 34χρονη Ιρίνα Κόζλοβα αφού πρώτα της ζήτησε να κλείσει τα μάτια για να της κάνει έκπληξη.
Το άγριο έγκλημα έγινε μεσα στο Mini Cooper της Κόζλοβα με το οποίο το ζευγάρι είχε μεταβεί σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, σε ένα γραφικό χωρίο στη Ρωσία.
Ο Μαρκόφ φέρεται να ζήτησε από τη σκιέρ να κλείσει τα μάτια πριν να ξεκινήσει να τη μαχαιρώνει με ένα μαχαίρι που είχε μαζί του.
Ο δράστης συνελήφθη από τις Αρχές και ομολόγησε αμέσως την αποτρόπαια πράξη του.
Όπως είπε στους αστυνομικούς έσφαξε την 34χρονη φίλη του γιατί έβαλε τα γέλια όταν ανακάλυψε ότι ο ίδιος δεν ήταν επιχειρηματίας – όπως μέχρι τότε της έλεγε – αλλά εργαζόμενος σε πλυντήριο αυτοκινήτων.

Δείτε επίσης

Κόσμος 4128797053360903195

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item