Γαζαίος εστιάτορας κάνει εκπτώσεις 80% σε Βορειοκορεάτες και στόλισε πόστερ του Κιμ Γιονγκ Ουν

Μοναδικές εκπτώσεις σε  Βορειοκορεάτες  προσφέρει ένα εστιατόριο στη  Γάζα , αν και υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα: δεν υπάρχουν υπήκοοι της...

A+ A-

Μοναδικές εκπτώσεις σε Βορειοκορεάτες προσφέρει ένα εστιατόριο στη Γάζα, αν και υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα: δεν υπάρχουν υπήκοοι της Βόρειας Κορέας στον παλαιστινιακό θύλακα.

Επιχειρώντας να δείξει την εκτίμησή του για την απόφαση της Βόρειας Κορέας να καταδικάσει την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ από τις ΗΠΑ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ, ο διευθυντής ενός εστιατορίου στην προσφυγική συνοικία της ΤζαμπαλίγιαΙμπραΐμ Ραμπά, ανακοίνωσε εκπτώσεις ύψους 80% προς τους Βορειοκορεάτες.
Παράλληλα, τοποθέτησε στο κατάστημά του ένα μεγάλο πόστερ με την εικόνα του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, στην είσοδο του καταστήματος.
Επικαλούμενος σχετική αναφορά του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Ραμπά χαρακτηρίζει «ψυχικά διαταραγμένο» τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.
Και, παρ’ όλο που γνωρίζει ότι δεν υπάρχουν Βορειοκορεάτες στη Γάζα, ο εστιάτορας ελπίζει πως κάποια μέρα αυτό θα συμβεί, ίσως με την ένταξή τους σε άλλες ξένες ανθρωπιστικές οργανώσεις.

Δείτε επίσης

Κόσμος 6466399220459578046

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item