Αυτός είναι ο 32χρονος σκιέρ, γιος γνωστού γιατρού, που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στη Βασιλίτσα -ΒΙΝΤΕΟ

Η στιγμή που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Γρεβενών.. Ο άντρας που απεικονίζεται στην παρακάτω φωτο είναι ο  32χρονος που καταπλακώθηκε α...

A+ A-

Η στιγμή που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Γρεβενών..


Ο άντρας που απεικονίζεται στην παρακάτω φωτο είναι ο 32χρονος που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στο χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας το πρωί της Παρασκευής.Πρόκειται για τον Απόλλων Ψαρουδάκη, γιο του αγγειοχειρουργού Αντώνη Ψαρουδάκη. (Ο άτυχος σκιέρ μαζί με τον πατέρα του) 


Είχε έρθει από το Λουξεμβούργο όπου εργαζόταν ως μηχανικός επικοινωνιών για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Μαζί με την παρέα του πήγαν στο χιονοδρομικό κέντρο.

Το χιονοδρομικό κέντρο δεν λειτουργούσε. Η παρέα δεν πτοήθηκε και το κακό δεν άργησε να συμβεί.
"Το χιονοδρομικό δεν δούλευε. Με δική τους ευθύνη πήγαν εκτός πίστας" ανέφερε στο Star ο ιδιοκτήτης sale χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας, Απόστολος Λιάτσης.
"Το δυστύχημα έγινε στο σημείο λεγόμενο Κ2.  Είναι εκτός οριοθετημένης πίστας χιονοδρομίας. Είναι για τους expert που πάνε και κάνουν την εκτός πίστας δραστηριότητα.  Είναι η extreme πλευρά του χιονοδρομικού μας κέντρου εκτός πίστας. Κατά καιρούς έχουν πέσει και άλλες χιονοστιβάδες εκεί πέρα" τόνισε ο ιδιοκτήτης σχολής σκι, Αχιλλέας Παπαευθυμίου.
Οι φίλοι του 32χρονου που καταπλακώθηκε από τη χιονοστιβάδα προσπάθησαν να τον εντοπίσουν και να τον απεγκλωβίσουν. Δεν τα κατάφεραν όμως και κάλεσαν τους υπαλλήλους του χιονοδρομικού κέντρου, οι οποίοι κατάφεραν να τον ανασύρουν.

Με ασθενοφόρο ο άτυχος νέος, όπως βλέπετε και στις αποκλειστικές εικόνες του Star,  μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γρεβενών.

Μέσα στο ασθενοφόρο οι διασώστες έκαναν προσπάθειες να τον επαναφέρουν. Επί δύο ώρες οι γιατροί του νοσοκομείου κατέβαλαν τις δικές τους προσπάθειες. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφεραν.

Δείτε επίσης

Ελλάδα 2402101201749238157

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item