Χειρουργοί αφαίρεσαν 152 βίδες και καρφιά από το στομάχι γυναίκας

Οι γιατροί στη Ρωσία σοκαρίστηκαν με αυτά που βρήκαν στο στομάχι μιας γυναίκας. Ανακάλυψαν 152 ξένα αντικείμενα, όπως βίδες, νύχια, κα...

A+ A-

Οι γιατροί στη Ρωσία σοκαρίστηκαν με αυτά που βρήκαν στο στομάχι μιας γυναίκας. Ανακάλυψαν 152 ξένα αντικείμενα, όπως βίδες, νύχια, καρφιά και άλλα μέσα στο στομάχι μιας 74χρονης γυναίκας.
Οι γιατροί στο δημοτικό νοσοκομείο Semashko στο Ulan-Ude, που βρίσκεται 100 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της λίμνης Βαϊκάλης, επέλεξαν την μέθοδο της ενδοσκόπησης για να ανακαλύψουν τους λόγους ανεξήγητου πυρετού που είχε η γυναίκα.
Η ασθενής μπήκε γρήγορα για χειρουργική επέμβαση, όπου πολλά μεταλλικά αντικείμενα εξήχθησαν από το στομάχι της. Σύμφωνα με τον χειρουργό Bulat Shobolov, βρήκαν "καρφιά, βίδες, προσαρτήματα κατσαβιδιών, μάνδαλα πόρτας, ακόμη και μια ασημένια αλυσίδα".
Τα αντικείμενα ζύγιζαν περίπου ένα κιλό. Το μεγαλύτερο από τα αφαιρεθέντα αντικείμενα ήταν ένα καρφί 15 εκατοστών, ενώ όλα τα μεταλλικά αντικείμενα συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν στους συγγενείς της γυναίκας. Το νοσοκομείο πρόσθεσε ότι τα μεταλλικά αντικείμενα είχαν ήδη "αρχίσει να οξειδώνονται", γεγονός που δείχνει ότι ήταν μέσα στο σώμα της γυναίκας για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Δείτε επίσης

Περίεργα 3840853150221033766

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item