Η ανάρτηση «καρφί» του Γιώργου Κατσινόπουλου: Ο Μαυρίδης, η φιλανθρωπία και τα 100.000 της Αποστολίας! Δείτε τι έγραψε…

Με μία φωτογραφία από το Palawan, δίπλα στα φιλαράκια του Γιώργο Μαυρίδη και Νίκο Αναδιώτη, σχολίασε ο Γιώργος Κατσινόπουλος την εμπειρί...

A+ A-

Με μία φωτογραφία από το Palawan, δίπλα στα φιλαράκια του Γιώργο Μαυρίδη και Νίκο Αναδιώτη, σχολίασε ο Γιώργος Κατσινόπουλος την εμπειρία του στο NOMADS.

Στο πρώτο του μήνυμα μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο πρωταθλητής Grappling και Brazilian Jiu Jitsu αναφέρει στο Instagram πως «ένας όμορφος κύκλος ολοκληρώθηκε, προσθέτοντας ένα ιδιαίτερο κομμάτι στο παζλ της ζωής μου! Το Nomads ήταν ένα “διάλειμμα” από την καθημερινότητα και με γέμισε με όμορφες εμπειρίες, μοναδικές στιγμές και έντονα συναισθήματα».

Επέστρεψαν οι Nomads: Φωτογραφίες στο αεροδρόμιο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα

«Το σημαντικότερο είναι πως μου δόθηκε η ευκαιρία να συνδεθώ ουσιαστικά με ανθρώπους προερχόμενους απο διαφορετικούς κόσμους και να βάλω στη ζωή μου ανθρώπους σαν το Νίκο και το Γιώργη! Ευχαριστώ τον ANT1 που μου έδωσε τη δυνατότητα να συμμετάσχω σε ενα τηλεοπτικό project που το πραγματικό έπαθλο προσφέρθηκε απο τον Γιώργαρο για φιλανθρωπικό σκοπό! Ευχαριστώ όλους όσους ήταν δίπλα μου με τη σκέψη τους, τη θετική τους ενέργεια και με στήριξαν αυτό το διάστημα, καθώς και την ομάδα των καταπληκτικών συνεργατών μου που διαχειρίστηκαν τα social media μέχρι σήμερα», συνεχίζει και, ευχαριστώντας τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που του στέλνει, επισημαίνει πως θα προσπαθήσει να απαντήσει προσωπικά στον καθένα.

Δείτε το μήνυμα του Γιώργου:

ΠΗΓΗ

Δείτε επίσης

Media 3515575590488930834

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item