Μενεγάκη-Παπαδημητρίου περιγράφουν τι συνέβη όταν έπεσαν πάνω σε επιδειξία [βίντεο]

Περιστατικό που είχε ζήσει, όταν ήταν στο δημοτικό, με έναν επιδειξία αποκάλυψε στην εκπομπή  της η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Αφορμή ...

A+ A-

Περιστατικό που είχε ζήσει, όταν ήταν στο δημοτικό, με έναν επιδειξία αποκάλυψε στην εκπομπή της η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Αφορμή αποτέλεσαν όσα είπε στην δική της εκπομπή η Ελένη Μενεγακή, καθώς συζητούσαν θέμα για το πώς οι γονείς προετοιμάζουν τα παιδιά τους για το σχολείο.
«Εγώ λοιπόν τότε ένα πράγμα θυμάμαι και συζητάγαμε… Ότι περνάγαμε εκεί κοντά στον Λόφο του Κολωνού και πάντα υπήρχαν κάποιοι που άνοιγαν τα ρούχα τους και… Εγώ αυτό θυμάμαι από εκείνη την εποχή. Αλήθεια! Τι να σας πω ψέματα; Τον είχα πετύχει κι εγώ εξ’ αποστάσεως. Βέβαια, ήμασταν πολλά παιδιά μαζί!», περιέγραψε η Ελένη Μενεγάκη.
Στην εκπομπή της στον ΣΚΑΙ, η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε για τη δική της εμπειρία.
«Αυτό που συνέβη στην Ελένη Μενεγάκη, μου έχει συμβεί και εμένα. Όταν ήμουν μικρή, περπατούσα με την αδερφή μου στον δρόμο και σταματάει ένας κύριος με ένα μηχανάκι να μας ρωτήσει για μια οδό. Από τη μέση και κάτω δεν φορούσε κάποια πράγματα που έπρεπε να φοράει. Ήταν με ένα πολύ φαρδύ σορτσάκι που όλα… εξείχαν. Κι εκεί που εγώ δεν το είχα παρατηρήσει  και πραγματικά ξεκίνησα να του εξηγώ κατά που να πάει, μόλις έπεσε το βλέμμα μου εκεί, σοκαρίστηκα τόσο πολύ και ούτε θυμάμαι για πότε διακτινίστηκα. Ήμουν στο δημοτικό τότε, ήμουν μικρή», είπε.
Η Αντιγόνη Πάντα Χάρβα, από την άλλη, αποκάλυψε πως όταν ήταν και αυτή μικρή, ένας παππούς προσπάθησε να την παρενοχλήσει σεξουαλικά.
«Εγώ έχω πέσει σε πολύ χειρότερη περίπτωση με έναν παππού στο δημοτικό, ο οποίος με στρίμωξε έξω από μια πολυκατοικία και μου ζήτησε να του δείξω τι νούμερο βρακάκι φοράω γιατί έμοιαζε, είπε, ο σωματότυπός μου με της εγγονής του και ήθελε να της πάρει δώρο. Και άρχισα να τρέχω…», αποκάλυψε.
Πηγή βίντεο: zappit.gr

Δείτε επίσης

Media 2591849108573710770

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item