Επίθεση του Έκτορα Κουφοντινά στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο γιος του ηγετικού στελέχους της 17Ν απάντησε στον πρόεδρο της ΝΔ μέσω facebook Έντονα αντέδρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην είδηση ...

A+ A-

Ο γιος του ηγετικού στελέχους της 17Ν απάντησε στον πρόεδρο της ΝΔ μέσω facebook
Έντονα αντέδρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην είδηση πως ο Δημήτρης Κουφοντίνας έλαβε διήμερη άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού.
«Οποιαδήποτε άδεια στον Κουφοντίνα είναι αδιανόητη. Όχι μόνο για τις απεχθείς πράξεις του που στρέφονταν κατά της Δημοκρατίας, αλλά και γιατί δεν έχει εκφράσει ποτέ καμία μεταμέλεια γι’ αυτές και παραμένει ιδεολογικός καθοδηγητής της νέας γενιάς τρομοκρατών»  έγραψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.
Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, ήρθε η οργισμένη απάντηση από τον Έκτορα Κουφοντίνα. Ο γιος του ηγετικού στελέχους της 17Ν επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΝΔ δείχνοντάς τον ως έναν από εκείνους που παρενέβαιναν στη δικαιοσύνη για να μην παίρνει τόσο καιρό ο πατέρας του τις άδεις που δικαιούταν.
«Πέφτουν οι μάσκες λοιπόν. Βλέπουμε ποιοι παρενέβαιναν στη δικαιοσύνη που αρνιόταν το δικαίωμα στην άδεια εδώ και 8 χρόνια, παραβιάζοντας κατάφωρα και συστηματικά τον νόμο, ζητώντας επίμονα μια δήλωση αποκήρυξης. Σήμερα δεν έγινε τίποτε άλλο από το πιο απλό και αυτονόητο: Εφαρμόστηκε ο νόμος. Ο ισχύον νόμος. Ο αστικός νόμος. Έστω και με καθυστέρηση 8 ετών. Το μόνο που είναι «αδιανόητο» κ. Μητσοτάκη είναι το θράσος σου. Μια λέξη μόνο: Siemens», έγραψε ο Έκτορας Κουφοντίνας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
Untitled

Δείτε επίσης

Πολιτική 288646106421337714

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item