Στήριξη σε Λουτσέσκου και πρόστιμο στους παίκτες

Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη στους στενούς συνεργάτες του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ Σε επικοινωνία που είχε μέσω skype με τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,...

A+ A-

Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη στους στενούς συνεργάτες του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Σε επικοινωνία που είχε μέσω skype με τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης εξέφρασε τη στήριξή του στον Ραζβάν Λουτσέσκου και ανακοίνωσε πρόστιμα για τις ήττες από Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Η επικοινωνία που είχε, ήταν με τους Λούμπος Μίχελ, Χρυστόστομο Γκαγκάτση, Μαρία Γκοντσαρόβα και Κυριάκο Κυριάκο.
Κατά τη διάρκειά της, ο ιδιοκτήτης του «δικεφάλου» εξέφρασε την πλήρη στήριξή του προς το πρόσωπο του Ρουμάνου τεχνικού και απαίτησε από τους άμεσους συνεργάτες του να τον στηρίξουν και «να είναι οι βοηθοί του σε οτιδήποτε χρειάζεται».
Η συζήτηση δεν περιστράφηκε αποκλειστικά και μόνο στο θέμα του προπονητή, καθώς με απόφαση του κ. Σαββίδη θα μπουν μεγάλα χρηματικά πρόστιμα στους ποδοσφαιριστές τόσο για τις ήττες στα δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ όσο και σε μεμονωμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι υπέπεσαν σε πειθαρχικά παραπτώματα.
Μάλιστα, όπως προέκυψε μέσα από την συζήτηση, αν ο προπονητής υποδείξει ότι κάποιος ή κάποιοι ποδοσφαιριστές «πρέπει να φύγουν, θα φύγουν» και αυτό έρχεται να προστεθεί στα όσα δημοσίως είχε υποστηρίξει ο Γιώργος Σαββίδης περί «αλλαγών στην ομάδα».
Ο Ιβάν Σαββίδης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι «ο στόχος του πρωταθλήματος είναι ζωντανός και εφικτός» και όπως τόνισε «δεν επιτρέπω καμία συζήτηση περί του αντιθέτου», απαίτησε «ψυχραιμία και ακόμη μεγαλύτερη συσπείρωση» και όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «δεν μας υποσχέθηκε κανείς μια εύκολη χρονιά. Ξέραμε όταν γκρεμίζαμε το σύστημα, ότι η κάθε ομάδα θα ελπίζει στο πρωτάθλημα. Χρειάζεται πείσμα και ψυχραιμία και θα τα καταφέρουμε».

Δείτε επίσης

Αθλητικά 6804770863490978210

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item