Παπασταθόπουλος: Έχουμε αποκλειστεί κατά 90%

«Να κλείσουμε την παρουσία μας με νίκη και ψηλά το κεφάλι» Απογοητευμένος από τα λάθη της Εθνικής ομάδας, αλλά και με το βλέμμα στον...

A+ A-

«Να κλείσουμε την παρουσία μας με νίκη και ψηλά το κεφάλι»
Απογοητευμένος από τα λάθη της Εθνικής ομάδας, αλλά και με το βλέμμα στον επαναληπτικό της Κυριακής εμφανίστηκε μετά τον αγώνα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.
Ο σκόρερ της «γαλανόλευκης» μίλησε στην κάμερα της CosmoteTV, μετά τη βαριά ήττα από την Κροατία με 4-1, που καθιστά το «όνειρο» της συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας πολύ μακρινό.
«Δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε να είμαστε. Η Κροατία ήταν καλύτερη από μας και θέλω να σταθώ στο γεγονός ότι ήταν η πρώτη φορά που κάνουμε τόσα λάθη μαζεμένα. Ήταν ατομικά λάθη, που δεν έχουμε ξανακάνει ποτέ. Ίσως δεν τα πήγαμε καλά, όμως δεν νομίζω πως ήταν θέμα συστήματος και ο προποντής δεν έχει ευθύνη. Αν δούμε τα γκολ που τρώμες και τον τρόπο που τα δεχόμαστε, θα καταλάβουμε ότι δεν φταίει ο προπονητής. Την Κυριακή περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο, η πρόκριση έχει χαθεί κατά 90%, αλλά πρέπει να δείξουμε πως δεν είμαστε μια ομάδα που χάνει με 4-1. Θα παίξουμε σαν να είναι το σκορ 0-0 και να διεκδικούμε την πρόκριση. Καλό θα είναι γι’ αυτή την ομάδα να κλείσουμε την παρουσία μας με νίκη και ψηλά το κεφάλι».

Δείτε επίσης

Αθλητικά 5952936584904599548

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item