Ντροπή και Αίσχος! Δίκασαν 70χρονο επειδή έκλεψε κοτόπουλο για να ταΐσει το νηστικό εγγονό του

Ηλικιωμένος κατέληξε στις δικαστικές αίθουσες για ένα κοτόπουλο…. Η δικαιοσύνη στην Κύπρο εξάντλησε σε υπερβολικό βαθμό την αυστηρότητά ...

A+ A-

Ηλικιωμένος κατέληξε στις δικαστικές αίθουσες για ένα κοτόπουλο…. Η δικαιοσύνη στην Κύπρο εξάντλησε σε υπερβολικό βαθμό την αυστηρότητά της και του επέβαλε πρόστιμο 250 ευρώ!!!

Μια πρωτοφανείς υπόθεση που καθρεφτίζει την κυπριακή κοινωνία και την οικονομική κρίση φέρει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Πολίτης».

Συγκεκριμένα, «έσυραν» 70χρονο στις δικαστικές αίθουσες επειδή έκλεψε κοτόπουλο αξίας έξι ευρώ για να ταΐσει τον εγγόνο του.

Όπως εξήγησε η σύνταξη του καθυστέρησε να σταλεί με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς χρήματα και να κλέψει το κοτόπουλο.

Ο 70χρονος πλησίασε το ράφι με τα κοτόπουλα έβαλε ένα κάτω από τα ρούχα του και προσποιούμενος ότι μιλά στο τηλέφωνο προσπάθησε να εξέλθει από την υπεραγορά, με τον υπάλληλο να αντιλαμβάνεται την παρασπονδία του.

Απολογούμενος για την πράξη του ανέφερε στο δικαστήριο:

«Ήταν μια στιγμή ντροπής για εμένα. Δεν πληρώθηκα την σύνταξη μου για να μπορώ να πληρώσω. Αγανάκτησα και πήγα και έκλεψα. Ο εγγονός μου πάσχει από διαβήτη και τρώει μόνο κοτόπουλο. Λυπήθηκα να τον αφήσω νηστικό…»

Το δικαστήριο τον καταδίκασε με πρόστιμο 250 ευρώ.

ΠΗΓΗ

Δείτε επίσης

Ελλάδα 8685650703330240892

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item