Αγόρασε έναν περιστερώνα 24 τ.μ. και όλοι τον κορόιδευαν - Όταν δείτε τι έκανε θα πάθετε πλάκα (video)

Αυτό που έφτιαξε είναι μοναδικό...  Εργένης βρήκε έναν περιστερώνα-τρύπα (μόλις 24 τ.μ.) στη Βαρκελώνη και παρόλο που κανείς δεν πίστευε...

A+ A-

Αυτό που έφτιαξε είναι μοναδικό... 

Εργένης βρήκε έναν περιστερώνα-τρύπα (μόλις 24 τ.μ.) στη Βαρκελώνη και παρόλο που κανείς δεν πίστευε πως θα μείνει εκεί, εκείνος έκανε κάτι μοναδικό.

Ο νεαρός δεν ενοχλήθηκε από τα λίγα τετραγωνικά ή την ακαταστασία και με την βοήθεια ενός αρχιτέκτονα δημιούργησε ένα μονόκλινο δωμάτιο που είχε όλες τις ανέσεις.

Για να μεταμορφώσει τον φαινομενικά άχρηστο χώρο σε κατοικία,αξιοποίησε το κενό πίσω από τους τοίχους ως αποθηκευτικούς χώρους και τοποθέτησε «έξυπνα» έπιπλα που έκαναν το διαμέρισμα να μοιάζει μεγαλύτερο.

«Είναι ένα ενεργό διαμέρισμα. Μου αρέσει έτσι. Και εγώ είμαι πολύ ενεργός άνθρωπος. Μου αρέσει να αλλάζω πράγματα, έτσι από την μία στιγμή στην άλλη και να νιώθω ότι βρίσκομαι σε διαφορετικό σπίτι κάθε φορά» είχε πει ο νεαρός για την πρωτότυπη ιδέα που είχε.

Ωστόσο η διαμονή του εκεί δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο νεαρός πούλησε το διαμέρισμα του μόλις μπήκε σε σχέση, κάνοντας μας να καταλάβουμε πως τέτοιους είδους ιδέες είναι χρήσιμες μόνο σε όποιον θέλει να ζήσει μόνος του.

Πηγή: fumara.gr 

Δείτε επίσης

Περίεργα 3357602719641534699

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item