Είσαι άνεργος; Η Ιταλία πληρώνει 1.900 ευρώ όποιον πάει να μείνει σε αυτό το χωριό

Ποιος ο λόγος που δίνονται τόσα χρήματα για να μείνεις σε ένα όμορφο επαρχιακό χωριό; Μισθό 1.900 ευρώ και μειώσεις στην τιμή του ενοικί...

A+ A-

Ποιος ο λόγος που δίνονται τόσα χρήματα για να μείνεις σε ένα όμορφο επαρχιακό χωριό;

Μισθό 1.900 ευρώ και μειώσεις στην τιμή του ενοικίου παρέχονται σε όποιον μετακομίσει σε αυτό το γραφικό αλλά λίγο απομακρισμένο χωριό Bormida της Ιταλίας.

Γιατί όμως δίνονται τόσα λεφτά; Ο πληθυσμός του χωριού συνεχώς μειώνεται αφού οι κάτοικοί της μετακομίζουν στην πόλη και οι γεννήσεις βρίσκονται σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Συγκεκριμένα, στο χωριό μένουν μόνιμα μόλις 394 άτομα.

Για αυτούς τους λόγους, η πολιτεία ανέλαβε δράση και προσφέρει λεφτά σε όσους μετακομίσουν στο πανέμορφο αυτό χωριό. Μάλιστα, το χωριό ανακοινώνει ότι θα υπάρξουν μειώσεις στα ενοίκια των νέων κατοίκων της που θα ξεκινούν από 50 ευρώ τον μήνα.

Το χωριό βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Liguria, η οποία απέχει 50 χιλιόμετρα από την πιο κοντινή πόλη, την Γένοβα. Το χωριό έχει έναν κεντρικό δρόμο, 4 εστιατόρια και ένα ταχυδρομείο. Η αρχιτεκτονική του χρονολογείται γύρω στο 1.200 και η θέα από το πιο ψηλό κτήριο κόβει την ανάσα.

ΠΗΓΗ

Δείτε επίσης

Διάφορα 8845852385981360004

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item