Πέθανε για ένα τσιγάρο – Έβγαλε το κεφάλι από το παράθυρο και σφήνωσε στα κάγκελα ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: Πέθανε για ένα τσιγάρο – Έβγαλε το κεφάλι από το παράθυρο και σφήνωσε στα κάγκελα | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet

Από ασφυξία πέθανε μια γυναίκα που έβγαλε το κεφάλι της από παράθυρο για να καπνίσει και σφήνωσε στα κάγκελα. Η Kimmy Varma βρήκε...

A+ A-
Η Kimmy Varma βρήκε τραγικό θάνατο όταν έβγαλε το κεφάλι της από το παράθυρο για να κάνει τσιγάρο και σφήνωσε στα κάγκελα. Γκουρού είχε προειδοποιήσει πως η μητέρα δύο παιδιών να μείνει μακριά από κιγκλιδώματα λίγες εβδομάδες πριν τον θάνατό της.
Η οικογένειά της πιστεύει ότι έβγαλε το κεφάλι της από τα κάγκελα στο σπίτι της στο Cheltenham για να κάνει τσιγάρο. Κάτι που συνήθιζε να κάνει. Σφήνωσε όμως στα κάγκελα και πέθανε από ασφυξία. Τραβούσε μάλιστα τόσο δυνατά τις κουρτίνες σε μια προσπάθεια να καταφέρει να απεγκλωβιστεί που βγήκαν βίδες από το κουρτινόξυλο.

Το μοιραίο τσιγάρο

Πιστεύεται ότι πέθανε περίπου δύο ώρες πριν σημάνει τον συναγερμό τζόγκερ που περνούσε από το σημείο. Η Kimmy Varma, όπως είπε ο ιατροδικαστής, πέθανε από ασφυξία, ενώ νωρίτερα είχε καταναλώσει αλκοόλ και είχε πάρει παυσίπονα. Εκτιμάται ότι η ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει μπορεί να επηρέασε την ικανότητά της να αλλάξει θέση για να ελευθερώσει τους αεραγωγούς της.
Η κόρη της Pia αποκάλυψε πως ένα μήνα πριν τον θάνατό της η θεία της στην Ινδία είχε επισκεφθεί γκουρού. Την είχε προειδοποιήσει για τη μητέρα της, λέγοντας πως πρέπει να μείνει μακριά από διακοσμητικά κιγκλιδώματα γιατί θα πάθαινε κακό. «Είναι πραγματικά ανατριχιαστικό».
Ο εν διαστάσει σύζυγός της Anil δήλωσε ότι ήθελε το διαμέρισμα να μη μυρίζει και για αυτό πιθανότατα έβγαλε το κεφάλι της από το παράθυρο για να καπνίσει. «Έπινε και δεν μπορούσε να διαχειριστεί το αλκοόλ πολύ καλά. Ήταν κάτι πραγματικά ασυνήθιστο να συμβεί. Μια πραγματική τραγωδία για την οικογένεια».
ΠΗΓΗ

Δείτε επίσης

Περίεργα 1760203228485131224

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item