Συναγερμός για serial killer – Οι Αρχές προειδοποιούν: "Είστε πιθανά θύματα"

Τον απόλυτο τρόμο έχει σπείρει ένας...  άνδρας, ο οποίος μέσα σε διάστημα δέκα ημερών φέρεται να έχει δολοφονήσει τρία άτομα, στη Φλόριν...

A+ A-

Τον απόλυτο τρόμο έχει σπείρει ένας... άνδρας, ο οποίος μέσα σε διάστημα δέκα ημερών φέρεται να έχει δολοφονήσει τρία άτομα, στη Φλόριντα. 

Μάλιστα, οι τοπικές Αρχές εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία προειδοποιούν τους κατοίκους της κοινότητας όπου «χτύπησε» ο δολοφόνος: «Είστε πιθανοί ύποπτοι ή θύματα».

«Σε αυτό το σημείο όλοι είναι ύποπτοι» δήλωσε ο επικεφαλής των αρχών Brian Dugan απευθυνόμενος στους 400 κατοίκους της κοινότητας. Οι αστυνομικοί στην Τάμπα εξακολουθούν να ψάχνουν για τον άνθρωπο πίσω από τις τρεις δολοφονίες σε μια γειτονιά. Τα θύματα δεν έχουν εμφανή σχέση μεταξύ τους εκτός από το γεγονός πως δολοφονήθηκαν σε απόσταση μισού μιλίου τις τελευταίες μέρες.

«Όλοι θέλουν να ξέρουν. Υπάρχει serial killer; Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα», τόνισε ο επικεφαλής της αστυνομίας Brian Dugan. Ελπίζουν ότι οι έρευνες θα φέρουν πρόσθετες απαντήσεις στο ανατριχιαστικό μυστήριο.

Δείτε επίσης

Κόσμος 2896620209422445139

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item