Παίκτρια του Nomads δέχθηκε πρόταση γάμου -Ποιά ήταν η απάντησή της [εικόνες & βίντεο]

Oσο πιο ευχάριστη θα μπορούσε ήταν η αποχώρηση από το παιχνίδι για την Ευαγγελία Πλατανιώτη η οποία έφυγε από το Nomads. Aυτό γιατί μόλι...

A+ A-

Oσο πιο ευχάριστη θα μπορούσε ήταν η αποχώρηση από το παιχνίδι για την Ευαγγελία Πλατανιώτη η οποία έφυγε από το Nomads. Aυτό γιατί μόλις λίγη ώρα νωρίτερα την περίμενε ίσως η πιο ευχάριστη έκπληξη της ζωής της.
Σημειώνεται πως η νεαρή Ολυμπιονίκης μονομάχησε απέναντι στην Όλγα Πηλιάκη και με δύο ήττες ήταν αυτή που κλήθηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης.
«Είμαι πολύ χαρούμενη που το έχω ζήσει όλο αυτό. Κι ας φεύγω, είναι η πιο όμορφη μέρα μου στο παιχνίδι. Το ευχαριστήθηκα, φεύγω με εμπειρίες, ήταν ένα σχολείο για μένα, ξεπέρασα τον εαυτό μου πολλές φορές. Είμαι πολύ χαρούμενη που γυρνάω πίσω. Η ζωή είναι εκεί έξω, εδώ είναι ένα παιχνίδι και πρέπει να το ζούμε, να το ζήσετε όλοι», ήταν τα πρώτα λόγια της μετά την έκβαση του αποτελέσματος.
Ωστόσο, όπως ήδη προαναφέραμε, λίγο πριν τον αγώνα απέναντι στην Ολγα Πηλιάκη, την περίμενε κάτι πολύ ιδιαίτερο. Ο σύντροφός της, της είχε αποστείλει ένα γράμμα και μέσα σε ένα κουτί την περίμενε μια ιδιαίτερη έκπληξη, ζητώντας της να γίνει η γυναίκα της ζωής του και να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.
Η Ευαγγελία Πλατανιώτη έκπληκτη δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που της συνέβη ενώ συμπλήρωσε πως και εκείνη έχει σκεφτεί να περάσει την υπόλοιπη ζωή της μαζί του, επομένως είπε το πολυπόθητο «ναι».
Ο άνδρας που έχει κλέψει την καρδιά της Ευαγγελίας είναι ο 26χρονος πολίστας Άγγελος Βλαχόπουλος, με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη και οι δυο τους είναι αχώριστοι.

Δείτε επίσης

Media 110018400209993577

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item